Jos jedan savet za pocetnika!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jos jedan savet za pocetnika!
Kao prvo, shvatam da je ovo stoto topik sa istom temom, ali ne uspevam da ni u jednom nadjem ono sto mi treba.
Naime, dvoumim se koju el. gitaru da kupim (totalni pocetnik) do 200e?
S jedne strane preporucuju mi Squier, s druge ibanez...
Btw, vezbao bih pesme tipa linkin park, ako je to presudno kod ovakve kupovine...
Naime, dvoumim se koju el. gitaru da kupim (totalni pocetnik) do 200e?
S jedne strane preporucuju mi Squier, s druge ibanez...
Btw, vezbao bih pesme tipa linkin park, ako je to presudno kod ovakve kupovine...
Re: Jos jedan savet za pocetnika!
ja bih ti preporuchio da ti neslushash ni te shto ti kazhu skvajer ni te shto ti kazhu ibanez,obidji radnje i isprobaj gitare,povedi nekog ko se razume ako se gitara tebi svidja i taj ko se razume kazhe da je ok onda pazari!
imas takve topike,samo malo bolje pogledaj...nego,obidji radnje,povedi nekog isksnog cikicu sto svira,i ako on kaze da kupujes,znaci da je dobra za te pare..ili mozes i ti da probas,ali posto si apsolutni pocetnik,pazi da ti oni u mitrosu ne prodaju maglu(sto je vrlo moguce..)... 

Ma samo ti uzmi ibaneza neces se pokajati samo da oznaka ne pocinje sa G tipa GRG.
a jel dobra ibanez gax30 

Odes i probas!
Ja sam je probao i ok je gitara.
Ja sam je probao i ok je gitara.
Koliko su bitni elemnti koje gitara poseduje u vezi efekata i muzike koju proizvodi? Magneti etc...
Pa to ti je i nanjbitnije i naravno vrsta drveta naravno ima malo vecju ulogu kod gitara sa pasivnom elektronikom ali i kod ovih sa aktivnom. 

Kao sto ti kazu ljudi: odes probas sve koliko god je potrebno, odaberes, kupis i sviras