kakav je baja telekaster mexico
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: kakav je baja telekaster mexico
ljudi ono sednete za vikend na bus ili u kola, nije Evropa daleko, Austrija, Nemacka...
spojite lepo i korisno

- Hotstepper
Ja ne tvrdim da ima razlike u zvuku, ako i ima ja to ne mogu primetiti, al kažem da ima razlike u osecaju pod rukom... puno razlike.Haralampije wrote:
Sto se tice nitra i polija....vise od trijes' godina je to sve sviranje onoj stvari kad je ispod nitra sloj polija,koji ce da zacementire sve pore na drvetu,a razliku ce cuti onaj koji "cuje" razliku izmedju tela iz dva komada i tela od 9 komada istog drveta.Samo ce se nitro lakse ostetiti i skidati,da se vlasnik tripuje kako mu je djitra vintidj.
- Haralampije
u prevodu dati 60-100 evra na put,plus nocenje,samo da bi uzeo magnet koji kosta 50-100 evara. onda me magnet ispadne i vise nego duplo.dweezil wrote:ljudi ono sednete za vikend na bus ili u kola, nije Evropa daleko, Austrija, Nemacka...spojite lepo i korisno

Na vratu da,ali to samo za one koji furaju AVRI i nekih signicra,gde je nitro....svi ostali su poli i saten finis.Hotstepper wrote: Ja ne tvrdim da ima razlike u zvuku, ako i ima ja to ne mogu primetiti, al kažem da ima razlike u osecaju pod rukom... puno razlike.
A jel probao neko mozda http://www.mitrosmusic.com/proizvod/118 ... Apple-Red/ ?