kupovina elektricne gitare u Solunu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
krmenadla

kupovina elektricne gitare u Solunu

Post by krmenadla » 26 Jul 2011, 13:54

zna li neko ima li u Solunu neka dobra (bogata) prodavnica muzickih instrumenata?
trenutno sam blizu, razmisljam se da kupim neki strat CV, ali nemam pojma tj nemam vremena da jurim prodavnicu, velik je ovo grad a i nemiri su ;)

hvala za pomoc, ime prodavnice i/ili ulica bi bilo sjajno ako neko zna...

thanx,
krme

ApplePie

Re: kupovina elektricne gitare u Solunu

Post by ApplePie » 26 Jul 2011, 18:33

Znam za dve prodavnice ... jedna je u egnaciji. Mala je i specificna sto je vise gitarska :) e sad tacno gde je ne znam. U prvom delu pre svih onih kula, trgova .. ili ako gledas od zeleznicke do kule negde oko polovine. Druga je hmmm ako bi isao pravo egnacijom prema agias trias, prodjes kulu i jos .... sa leve strane ogromna prodavnica ima sve i svasta pa i reklamu koju ne mozes da promasis. Desno je neki stambeni deo sa malim zgradicama, ako pomislis da si otisao predaleko :) nego... ako nadjes nesto ... ti grci sad bas nesto kriziraju pa mora da su polovnjaci dzabe .. ajd bas napisi cene tako nekih :D

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 26 Jul 2011, 19:38

Bio sam u jednoj Do Re Mi se zvala ili tako nešto, negde sam zakačio i sliku ovde na forumu. I ne vredi da se time maješ, i cene i izbor je bolji kod nas. Ako se stvari za dve godine nisu drastično izmenile, a ne verujem da jesu. Meni je palo na pamet da pazarim nešto pa da tražim onaj dokument za povraćaj PDV-a i da tako uštedim. Sve jedno, nisam ni našao to što sam hteo, a i da jesam verovatno bih digao ruke pošte bi ušteda bila smešna prema naporu secanja opreme kroz Grčku, autobusom i sl...

Elem, ja kada sam tražio pomenutu radnju, prvo sam se raspitao kod druga koji je u Grčkoj studirao Berkli, rekao mi je da je Do Re Mi poznat lanac prodavnica i da ih ima širom Grčke. Onda sam izguglao adresu u Solunu na netu, pitao policajca i ne baš lako, ali sam ipak našao radnju.

Najviše je bilo Squier-a i Aria i cene su bile nekih 10tak % veće nego kod nas.

:ziveli:

krmenadla

Post by krmenadla » 11 Aug 2011, 15:09

samo da "zatvorim" temu - na kraju nisam ni otisao do Soluna.
tj. jesam, ali do Džamba, tj. robne kuće igračaka... eh... žena, đeca...

hvala na uputstvu enivej, pomoći će možda nekome ovih dana... :)

Krme

Haralampije

Post by Haralampije » 11 Aug 2011, 15:33

sta si uzeo od igracaka? :D

krmenadla

Post by krmenadla » 12 Aug 2011, 10:48

Haralampije wrote:sta si uzeo od igracaka? :D

:))
e, stvarno, off topic, ko ode u Grcku na more, Jumbo prodavnica za decu je 'must see'! :))
ima svega, klinci totalno odlepe, sto je nama tatama i mamama drago, sve dok ne dodjemo na kasu. ;)
prodavnica je blizu aerodroma, jos blize reći je blizu Ikea prodavnice...

mi smo jedne godine nakupovali tonu igračaka i tokom godine samo delili deci za rođendane. ;)
ima i novih Ben10 figurica!! :))

Ok, da ne smaram više opaku rock omladinu, evo da pomenem malo i gitare ;)
Ovo mi se mnogo sviđa, jel ima neko, vredi li čemu vs Fender MIM?!
http://www.godinguitars.com/godinsessionp.htm

Post Reply