ili vox ili boss.ali na kraju balade pružiću vam svoj rezime ovog posta. što se tiće digitecha ,narano da sam probao i imao od gnx1,2,3 do rp serije 350.utisak
loš bypas ,puno struje što je klasika za amerićke sprave, reverbi zavisno od serije uglavnom loši .preampi hm.modulacije krš.
zoom nisam probao ali nekako mnogo toga za tako malo para izaziva sumnju,plus puni su ih oglasi.opet sumnja.kao ono mesec dana otkrivamo priću i onda sliućajno zaboravimo procesor i ubodemo se direct u pojaćalo i digne nam se kosa na glavi od miline.
line six,bez uvrede multipraktik,jedino interesantno mi je Line 6 Spider IV 75 gitarsko pojačalo, konaćno da nema ulaz za bass i vocal.
što se tiće voxa na šta sam postavio pitanje probao sam onaj stari ćini mi se st serija sa dve expresion pedale i bio iznenađen dok nisam probao korg ax3000g na šta sam puko od razočarenja.isti engine isti čip naravno to je sad jedna firma,vidim pada cena ovog novog sa 350 na300€.znaći bilo je lepo dok je trajalo.
ostao je boss.sećam se rolanda me8 kad ga je moj drugar kupio,verovali ili ne još uvek svira na njemu.boss gt 8 sam probao stvarno nema šta zameriti,jedino što sam primetio da dosta naginju metal zvuku ali moj bože to može samo da bude plus.ne slušam metal ali poštujem svaki gitaristićki pomak dalje.
znaći boss ostaje kao ozbiljna opcija. Ljudi još jednom hvala nemojte mi šta zameriti hteo sam da čujem vaša iskustva zbog neke moguće kupovine ali kako vidim pedale će još da sviraju .možda je ipak pametnije da se istresem jedno 500€ za pojaćalo.što će biti sledeći post.
VELIKI POZDRAV .