"Shielding" gitare... Pomoc-saveti
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: "Shielding" gitare... Pomoc-saveti
ogrebi foliju sa pickguarda bar milimetar oko magneta, ne smeju magneti tu da diraju shielding (onaj njihov dole metalni deo), to bi bio ground loop. znaci ni jedan metalni deo magneta ne sme da dira shielding. takodje, dobro razmisli da li ti nesto od kontrola dira shielding direktno, metalnim delom.
uslikaj fino unutrasnjost gitare pa postavi slike 

Sasvim je onda moguće da nisi zalemio žicu za blok tremola čim imaš ovu pojavu,a opet pogledaj i ono što je andrej rekao,definitivno je uzemljenjesavio wrote:Ne, Nista se nedesava kad diram ili nediram metalne delove
to sam vec uradio (sa svim komponentama, sem potenciometara), al provericu... yet againsavio wrote:ogrebi foliju sa pickguarda bar milimetar oko magneta, ne smeju magneti tu da diraju shielding
solomon ti si genije!! toga se stvarno nisam setio!! uslikacu cim otvorim sledeci put gitaru, sad sam se vise smorio od cackanja po njoj... sad cu malo da je sviramSolomon wrote:uslikaj fino unutrasnjost gitare pa postavi slike

i ja kad max pojacam gitaru cuje mi se radio neki ciji program bas ne zelim da pratim u tom trenutku
kako da resim to?
ili bar da namestim da menja kanale xD

kako da resim to?
ili bar da namestim da menja kanale xD

- whosyourdaddy
vasko wrote:ili bar da namestim da menja kanale xD

ok, drugari. Jel neko zna gde ima da se kupe "Lace Sensor" magneti? Oni su noisless a ako su dobri za Buddy Guy-a i Kleptona, bice dobri i za mene
. Kontam da bi mi dobro seli u Yamahu 

ko dupe na nošu!savio wrote:ok, drugari. Jel neko zna gde ima da se kupe "Lace Sensor" magneti? Oni su noisless a ako su dobri za Buddy Guy-a i Kleptona, bice dobri i za mene. Kontam da bi mi dobro seli u Yamahu

- rockozaurus
Eve ti ovdenaka;http://www.kupujemprodajem.com/Set-Lace ... id=5770046savio wrote:ok, drugari. Jel neko zna gde ima da se kupe "Lace Sensor" magneti? Oni su noisless a ako su dobri za Buddy Guy-a i Kleptona, bice dobri i za mene. Kontam da bi mi dobro seli u Yamahu