Dersu, teško mi te pratit, malo si mi konfuzan, razilaziš se brate...nov sam ovdje, nisam upućen...ako si samo zajebant onda si najjači i možeš zanemariti moj daljnji tekst, a ako si zlonamjeran kako je djelovalo u prvom postu:
...onda je ovo moj odgovor:
Izvinjavam se ako je moj zadnji post ikoga uvrijedio, ljudi su me ovdje primili drugarski pa sam se koristio malo slobodnijim rječnikom. Ovdje se ionako zapravo radi o zvuku kod kućnog snimanja inače bi naslov čitave teme bio drugačiji nebi li privukao one koje interesira tehnika sviranja. Toliko o preseravanju i kako ti kažeš kuraženju.
Ja sam 1. i 3. mjesto osvojio na internacionalnim natjecanjima tako da to nema nikakve veze sa time da su ovdje, kako ti tvrdiš, 99% zgubidani, a i nije ti lijepo da vređaš ljude.
Ja svojim sviranjem nisam zadovoljan i vidim bezbroj nedostataka, a i bavim se time rekreativno. Znam da nisam sjajan niti "bitan" (utjecaj Brandona iz BB neupitan), a kako ti imaš strahovitu potrebu koju ,vjerujem, osječaš duboko u utrobi da mi to kažeš ja bi volio da istakneš koji su to točno svirački elementi koji nedostaju ili su "daleko od odličnog" i ,molim, potkrijepiš to nekakvim svojim video uradkom jer ja sam konstruktivnu kritiku uvjek spreman prihvatit i ako je moguće naučiti nešto.
A karakteristika luzera (neznam čemu opet vrijeđanje članova foruma) koliko ja znam nije da nekog podržavaju nego da neargumentirano napadaju i omalovažavaju druge, nebi li tako opravdali svoje neuspjehe...malo ti je stvar pobjegla naopako.
Izvinjavam se ako sam sve doživio preozbiljno, teško je shvatiti namjeru iz pisanog teksta.