Da li je neko probao G&L Tribute Asat Deluxe? Razmishljam o kupovini jednog, a ne znam da li njega da uzimam ili da skupljam pare i chuvam za g&L asat deluxe (americhki ne koreanski jelte)..
shta preporuchujete za tu neku lovu a da je sa dva huma i mogucnoshcu splitovanja istih? ne mora da bude t style.. ovaj ASAT mi se svideo jer ima 12" radius, medium jumbo fretove i ne toliko dubok C shape neck.. a usput je i G&L pa za te pare sigurno pobedjuje fendera koji je u istom rangu.. jedino shto me jebe je shto ne bih mogao da ga probam nego bih naruchivao iz prodavnice, i shto ako mi se ne svidi neshto nema zamene u srbiji, jer fender i g&l nemaju ni magnete iste velichine koliko sma shvatio.. Mada magneti mi nisu toliki problem, oni su valjda isti koji idu u USA modele.. vishe mi problem prave npr chivije, drvo, nut i da li dobro intonuje. jer ne bih gitaru koja na 12om pragu i na harmoniku na istom pragu ima dva potpuno razlichita tona i da tu nishta ne moze da se uradi (a deshava se to i na mnogo skupljim gitarama).. da je kriva.. da ne rezonuje kako treba.. imam frku, jer da je usa made mogao bih da naruchim i da im se ***** majke ako neshto ne valja, ali trenutno nemam lovu za tako neshto..
u prevodu najbolja gitara sa dva splittable huma za najmanje pare?