Gitarski kablovi?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

nebojsak

Re: Gitarski kablovi?

Post by nebojsak » 28 May 2012, 13:03

Kad smo već na temi, da najavim forumašima da uskoro prodajem Daewoo Lanos, 2001. godište, metalik sivi, ručke u boji karoserije, ful oprema. Vredi sačekati.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 28 May 2012, 13:14

Chekao si 11 godina da ga prodash. Pa zar sad kad je dielektrik u akumulatoru sazreo a gas pedala dobila pravi taper za ubrzanje? Koje jackove koristish od svecice do karburatora, Switchcraft?

nebojsak

Post by nebojsak » 28 May 2012, 13:15

To je istočnjak, posle 5 godina kreće da mu curi ulje.

Bane bass

Post by Bane bass » 29 May 2012, 14:00

Voleo bih da se svi zapitamo, zasto opada kvalitet tekstova i kvalitet komunikacije na ovom forumu?
U cemu mi to gresimo? Predloziti veoma dobar proizvod u rubrici koja se bavi odgovarajucom problematikom, je za neke problem.
Vec sam pisao ovde da sve sto radim,radim vise iz ljubavi i radi dizanja tehnicke kulture, nego radi zarade. Predlazem da kada spomenuti proizvod stigne, svi koji ne veruju u kvalitet istog, povade svoje kablove i sve ih istestiramo, gde hocete i kako hocete. To bi bio vrlo zanimljiv test, a tekst bi bio poucan i koristan za sve muzicare.
Ovim smatram diskusiju zavrsenom, do pojave kabla, a posle je sve na vama. Da li zelite sire vidike ili ne?

nenadnenad

Post by nenadnenad » 29 May 2012, 14:17

Taj test bi bio mnogo korisniji od 'diskretnog' reklamiranja

Bane bass

Post by Bane bass » 01 Jun 2012, 22:49

Stariji sam od vecine forumasa, pa mi je i gitarski i staz u elektronici jako dug. To ne znaci da sve znam, naprotiv, trudim se da svaki dan po nesto novo naucim. Dosta sam toga prosao i imam iskustvo, koje hocu da podelim sa drugima. Ako nesto prodajem u oglasima, to znaci da sam licno isprobao i da je isprobao moj krug prijatelja muzicara, te da smo zajedno zakljucili da je to dobro. Prodajem iskljucivo proverene stvari i to po cenama da pokrijem troskove. Cena 1m kabla Spirit XXL, o kome sam pricao, sa svim troskovima da stigne u Srbiju je 3 EUR. Pa vi sada racunajte. Neutrik konekcije, nikada nisu bile jeftine i svakim danom su sve skuplje. Ja ne odredjujem te cene. I ja bih voleo da rastu u mojoj basti, ali nesto nece.
Do sada niko nije imao ni jednu reklamaciju, niti bio nezadovoljan kvalitetom. Zao mi je, sto sam obrisao komentare kupaca, ali ih ima u ocenam na kupujem-prodajem. Neki od kupaca su vrlo poznati, profesionalni muzicari, ali ne smem bez nj. saglasnosti, da navodim nj. imena.
Tema je bila, gitarski kablovi i na spomenuti kabl, svakako treba obratiti paznju. Znam samo za jedan bolji, ali necu da vam kazem koji je, niste bili dobri.
Ipak, da vas obradujem, ako bude preostalo kabla, jer su neki vec unapred rezervisali kolicinu za sebe, dacu posebnu cenu za forumase ovdasnje. Mislim da je to prilicno velikodusno od mene. Tako cemo dici nivo tehnicke spremnosti nasih muzicara na visi nivo.

Pozdrav svim pravim umetnicima na gitari, pa i na ostalim instrumentima. Ko svira, zlo ne misli !

Bane bass

Post by Bane bass » 01 Jun 2012, 22:56

Jos nesto. Planiram da napravim uporedan test konekcije. Planiram da neprikosnovenom Neutrik-u, suprotstavim Amphenol konekcije, HiCon i jos po neke (koje se ne leme), ako uspem da ih nabavim, a za koje pretpostavljam da imaju neke sanse. Konektori, koji se ne leme su zanimljivi, jer se mogu u slucaju prekida, brzo i jednostavno osposobiti na svirci, uz pomoc ostrog noza (skalpela) i malog srafcigera.
Ako bude interesovanja, tekst ce osvanuti ovde jednog dana.

Post Reply