Elixir žice za akustičnu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Elixir žice za akustičnu
gde mogu kod nas da nadjem trinaestice elixir?
u mitrosu mi kaže lik da nema i da mu se kao nešto ne isplaćuje da ih nabavlja jer slabo ko uzima
na ovom tejloru su šjedale neke trinaeske eliksir i bile su pakao i sama gitara je setovana za te žice, kažu tako na njiovom sajtu..
e i btw oće li se sjebati nešto(vrat, akcija...) ako budem neko vreme svirao dvanaestice?
u mitrosu mi kaže lik da nema i da mu se kao nešto ne isplaćuje da ih nabavlja jer slabo ko uzima
na ovom tejloru su šjedale neke trinaeske eliksir i bile su pakao i sama gitara je setovana za te žice, kažu tako na njiovom sajtu..
e i btw oće li se sjebati nešto(vrat, akcija...) ako budem neko vreme svirao dvanaestice?
Re: Elixir žice za akustičnu
Ne bi trebalo, mislim da kod akusticnih jedan gauge gore-dole ne pravi problem, ja sam na mojoj jamahi menjao izmedju 11 i 12 naizmenicno, nikakvih problema nije bilo. A eliksirke jedino da narucis da ti donese neko iz inozemstva, sumnjam da ima toga kod nas
ma tripujem previše oko ove gitare, al je uistinu predobra
nego ima u mitrosu eliksira al nemaju kao trenutno... pa reko ako neko zna jel ima jos gde? maric nema...
e da i kad sam već tu... neko sredstvo za čišćenje vrata i žica na akustari? ima li svrhe koristiti ono za poliranje?
nego ima u mitrosu eliksira al nemaju kao trenutno... pa reko ako neko zna jel ima jos gde? maric nema...
e da i kad sam već tu... neko sredstvo za čišćenje vrata i žica na akustari? ima li svrhe koristiti ono za poliranje?
Proveri u Liri, trebalo bi da prodaju Elixir a dal imaju i trinaestice, realno slabe su šanse
Isto i miks, vidjao sam kod njih eliksirke, samo pitanje dal i maju to
mix je mislim zastupnik elixira, ako i nije ali ima ih sigurno tako da proveri tamo...
hvala, gde je lira?
Lokacija - Beograd
(preko puta Sava centra)
Vladimira Popovića 22
Blok 19a
11070 Novi Beograd
Srbija
Radno vreme:
Pon. - Pet.: 10 - 18h
Subotom: 10 - 15h
Tel: +381 (0) 11 212 0444
Fax: +381 (0) 11 311 4854
E-mail: office@lyrastyle.rs
Web: www.lyrastyle.rs
Lokacija - TC PASSAGE
Obilicev venac 20
11000 Beograd
Srbija
MAPA
Tel: + 381 (0) 26 36 172
(preko puta Sava centra)
Vladimira Popovića 22
Blok 19a
11070 Novi Beograd
Srbija
Radno vreme:
Pon. - Pet.: 10 - 18h
Subotom: 10 - 15h
Tel: +381 (0) 11 212 0444
Fax: +381 (0) 11 311 4854
Lokacija - TC PASSAGE
Obilicev venac 20
11000 Beograd
Srbija
MAPA
Tel: + 381 (0) 26 36 172
Двејне имаш еликсир у Music Media Centru близу поштанске штедионице. Баш сам пре неки дан био и видео их на лагеру