Ne znam dal sam off topic, al dal ste primjetili da se maltane godinama ponavljaju isi oglasi na kupujem***. Pa jel moguće da u ovoj "zemlji" niko ništa ne kupuje
Pisao sam i mej uređivačima KP, l i predložio da istaknu ove puste trgovine (koje se uopšte ne bi ni trebale reklamirati na ovaj način) međutim oni imaju neku svoju računicu, plaćaju nešto sitno i zavlače čestit narod.
Jadno:-(
Vazda iste gitare po oglasima
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Vazda iste gitare po oglasima
koliko se meni cini, ono sto vredi, brzo ode. Ono sto je precenjeno (ibanez lp custom iz 70ih za 1k e), ono sto je djubre (jolane, matori lp klonovi, budzevine), i ono cega imas k'o govana (ibanez rg350/370) se naravno vrti mesecima...
Npr ova gitara koja je sad kod mene (ibanez rgr321), nije ni nedelju dana bila na oglasima, jako brzo smo se dogovorili oko zamene, a imao je jos ponuda, tako da mu nisam ja ponudio, opet bi lako otisla...
Npr ova gitara koja je sad kod mene (ibanez rgr321), nije ni nedelju dana bila na oglasima, jako brzo smo se dogovorili oko zamene, a imao je jos ponuda, tako da mu nisam ja ponudio, opet bi lako otisla...
- rockozaurus
Re: Vazda iste gitare po oglasima
..."Da je Pera odma otiso u policiju, ovo se ne bi desilo"...