LP do 250€?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: LP do 250€?
Nisam probao Rolanda, da se razumemo. Ja samo kazem sta mi je rekao momak koji radi tamo. Zato i pitam sta vi mislite o tome 

Moje uvo cuje jedno, tvoje drugo, od treceg forumasa trece...
- rockozaurus
Ja mislim da bi trebalo odma da odes da prijavis tog momka(prodavca) i da ga sef smesta izbaci sa posla...nodi wrote:Iskreno se nadam da hoce.
Isao sam danas da se raspitam za preporuceno pojacalo, Roland Cube 15x. Momak u radnji mi rece da nije neka razlika izmedju mog kruzera i rolanda. Sta vi mislite o tome?

Last edited by rockozaurus on 25 Jun 2012, 22:20, edited 1 time in total.
I ja sam se zacudio.
On je bio u fazonu, kao: ma klinac, sta ti je? Cena im je nije mnogo razlicita. To je ista klasa, nema tu neke razlike.
On je bio u fazonu, kao: ma klinac, sta ti je? Cena im je nije mnogo razlicita. To je ista klasa, nema tu neke razlike.
Pa ako si pitao za 15XL, onda je razlika u ceni samo 100%, makar u Mitrosu...
-
Hteo sam da kazem da su ruzne ko greh.rockozaurus wrote: Ne znam sta si bas hteo da kazes sa ovim..?

meni je prodavac u mitrosu u ns napravio kratki demo rolanda 20x ili tako nesto, znam da je bio 20w... cinjenica koristio je gibson 335, ali i dalje, pojacalo je zvucalo odlicno u svakom pogledu.... ti prodavci su bas ono, kako naletis, ima ih par koji su ok, izadju u susret, daju informaciju, imaju strpljenja, a ima ih par koji su bas ono.. neka svoja prica...
- rockozaurus
Da ne bih sporio sa tobom,evo neka vide i drugi koliko su "ruzne ko greh"(mada greh zna da bude i veoma lep),al ajde:http://www.faridaguitars.com/electric1.htmKill surf city wrote:Hteo sam da kazem da su ruzne ko greh.rockozaurus wrote: Ne znam sta si bas hteo da kazes sa ovim..?
P.S.Osobito ove Jazz gitarice su im enormno "ruzne",zaista...

Solid body гитаре су им дефинитивно као кад слепи човек плаче дизајнира.
Jel moze neko da mi napise koje su prednosti Meksickog strata u odnosu na Corta g250?
Stvarno bih vam bio zahvalan.
Rolanda idem da kupim ovih dana
Stvarno bih vam bio zahvalan.
Rolanda idem da kupim ovih dana