Prije svega želim da vas sve pozdravim! Ovo je prva tema koju objavljujem, novi sam na ovome forumu, nadam se da nije već objavljena i da ne pravim duple postove.
Narode, da li je neko od vas svirao ili barem čuo iz prve ruke nešto o ovom modelu gitare?
http://www.music-man.com/instruments/gu ... morse.html
Teško je, odnosno nemoguće, pronaći muzički shop u kojem se prodaje, a samim tim je i nemoguće probati ovakvu gitaru prije kupovine jer je potrebno naručiti i čekati narudžbu par mjeseci.
Svaki komentar mi je dobro došao.
Hvala vam na pomoći unaprijed!
Pozdrav!
Music Man Steve Morse SM Standard Signature model
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Music Man Steve Morse SM Standard Signature model
svirao. odlichna.
ako mozesh da dodjesh u Beograd, poseti Maric Music shop.. mislim da su mu trenutno najnize cene na balkanu ako ne i shire
ako mozesh da dodjesh u Beograd, poseti Maric Music shop.. mislim da su mu trenutno najnize cene na balkanu ako ne i shire
- fizikohemicar
http://maric.rs/srp/proizvodi/?conid=740&l2=3&l3=42
Proveri tu,a mislim da sam je video u radnji zadnji put kad sam bio...
Proveri tu,a mislim da sam je video u radnji zadnji put kad sam bio...
Ne mogu doći ove godine u Beograd ali ću u decembru ići u Zagreb pa se nadam da ću je negdje naći tamo, ako budem imao sreće 

Dakle, vrijedi svake pare?HeatMan wrote:svirao. odlichna.

pa vidi, ja bih je uzeo da imam pare sad, definitivno. tako da da, vredi sve pare. bolja mi je od y2k modela ili kako se vec zove, jer taj noviji nema toliko razlichitih tonskih opcija.. plus ti mi magneti na novom zvuche sterilno.. morse ce sigurno biti jedna od mojih kupovina kad budem imao lovu, sada trenutno shtekam za axisa. ona je zver, probaj i nju ako mozesh. mada zavisi shta ti treba, osim morsea (jelte) od domacih izvodjacha je koristi i frontmen songkillersa. pa poslushaj malo njega uzivo kad je svira.. moze svashta iz nje da se izvuche.
shteta shto ne dolazish u beograd, zbog ovih cena koje maric ima bi realno trebalo da dodjesh samo zbog toga
tipa, moj luke 2 je na thomannu 2200 a oni prodaju za 1550..
shteta shto ne dolazish u beograd, zbog ovih cena koje maric ima bi realno trebalo da dodjesh samo zbog toga

Kako sam ja primjetio Thomann je uvijek skuplji, i to cak duplo skuplji za neke stvari.... Na Thomanu Music Man SM kosta 2000 Eura....
Inace sviram rock, ali planiram poceti svirati narodnjake i zabavnjake na svadbama i sl., (iako ne volim narodnjake ni 1%, ali moram nekako otplatiti gitaru, a i kupiti ostalu opremu) tako da sam se za ovu gitaru odlucio upravo zbog kombinacija magneta kojima mogu praviti kombinacije u svom repertoaru. Axis mi se takodjer svidja, ali mi je ova nekako vise prirasla srcu
Inace sviram rock, ali planiram poceti svirati narodnjake i zabavnjake na svadbama i sl., (iako ne volim narodnjake ni 1%, ali moram nekako otplatiti gitaru, a i kupiti ostalu opremu) tako da sam se za ovu gitaru odlucio upravo zbog kombinacija magneta kojima mogu praviti kombinacije u svom repertoaru. Axis mi se takodjer svidja, ali mi je ova nekako vise prirasla srcu