el. gitara sa 7 zica
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
el. gitara sa 7 zica
Da li neko moze da mi objasni po kom se tonu stima ta "7" zica, jer mi uopste nije jasno?
Re: el. gitara sa 7 zica
Sedma zica stima u b ili h kao na bas gitari.
Upravo ali,ti mozes nju da nastimas kako hocesvbraca wrote:Sedma zica stima u b ili h kao na bas gitari.

Naravno moze i to... 

EAE tj AEACritical wrote:Upravo ali,ti mozes nju da nastimas kako hocesvbraca wrote:Sedma zica stima u b ili h kao na bas gitari.tipa nastimas je u A i imas obrtaj ,npr. EAE bi ti bio A5

AEA kad bi okinuo sve tri zice prazne 

=A5 na to sam mislio. nije sad da ti pomazem da stignes svoj 2000-ti post, nego eto da ne shvati neko pogresnob-Looser wrote:EAE tj AEACritical wrote:Upravo ali,ti mozes nju da nastimas kako hocesvbraca wrote:Sedma zica stima u b ili h kao na bas gitari.tipa nastimas je u A i imas obrtaj ,npr. EAE bi ti bio A5

hahahahhahah,eh davno sam prestao da brojim
Cekaj sad, ako uhvati A5 na E6 i A5 i jos plus uvati na A7 isto sto i na A5 dobija EAE
Evo razloga zasto nemam i ne zelim da imam sedmozicanu gitaru ,jedvah se izborih i sa ovih 6 zica sta bih sa jos jednom radio

Cekaj sad, ako uhvati A5 na E6 i A5 i jos plus uvati na A7 isto sto i na A5 dobija EAE

Evo razloga zasto nemam i ne zelim da imam sedmozicanu gitaru ,jedvah se izborih i sa ovih 6 zica sta bih sa jos jednom radio

Da ali nije A5 tj Power chord, OK?Critical wrote:hahahahhahah,eh davno sam prestao da brojim![]()
Cekaj sad, ako uhvati A5 na E6 i A5 i jos plus uvati na A7 isto sto i na A5 dobija EAE![]()
A sad lepo posto vidim da je i tebi dosadno kao i meni btw obrisi ove nase zajednicke zezalice popravi tvoj originalni post i mirna backa

hahahahha,tachno nije A5,hahahahhahahhahahhahahah,koji sam kralj...
Uf ,pa neka se smeju ,smeh je zdrav (nemam ovde moderatorsku funkciju,hahahahha)
Dobro nece se smejati tebi,nemas brige
Uf ,pa neka se smeju ,smeh je zdrav (nemam ovde moderatorsku funkciju,hahahahha)
Dobro nece se smejati tebi,nemas brige

Onda izvini jbg, poslao bih ti PP nego mi ne radi, mislio sam da mozes da menjas ovu temu.
Jos jednom sorry, cheers!
Jos jednom sorry, cheers!
Nešto sam pokušao da držim sedmu u H tj USA B, ali sam na kraju završio sa Drop A, to mi šljaka.
- mislim_stvarno
Jel se kod nas prodaju kompleti sa 7 zica ili moras da kupis i bass komplet pa da ga rasturas?
Jos jedno pitanje ako neko zna:
Da li kod nas ima da se kupi tune-o-matic za 7 zica?
Vodim se mislju da pravim sevenstringera pa bi mi dobro dosla pomoc da saznam cinjenice da li cu morati da narucujem sa ebay-a ili ima kod nas nesto...
Jos jedno pitanje ako neko zna:
Da li kod nas ima da se kupi tune-o-matic za 7 zica?
Vodim se mislju da pravim sevenstringera pa bi mi dobro dosla pomoc da saznam cinjenice da li cu morati da narucujem sa ebay-a ili ima kod nas nesto...
eh ja ti svakako nemogu pomoci, nekako me nikad nisu privlacile takve gitare, ali su probati da ti kazem ko moze...
probaj da nadjes na UG... to je verovatno najpoznatiji gitaroski sajt i verujem da oni imaju neki ili probaj www.sevenstring.org to sam cuo da nije los...
ali najvise ti savetujem da upalis google i odkucas tu nesto na tu temu... sretno!
probaj da nadjes na UG... to je verovatno najpoznatiji gitaroski sajt i verujem da oni imaju neki ili probaj www.sevenstring.org to sam cuo da nije los...
ali najvise ti savetujem da upalis google i odkucas tu nesto na tu temu... sretno!
- mislim_stvarno
Nije problem odguglati ili naci projekat po kom uraditi gitaru. Ja sam pitao za nase uslove.
Da li je neko kod nas video ili cuo da negde ima da se kupi 7string bridge?
Lako se na stranim sajtovima moze sve naci... warmouth, stewmack, ebay...
Da li je neko kod nas video ili cuo da negde ima da se kupi 7string bridge?
Lako se na stranim sajtovima moze sve naci... warmouth, stewmack, ebay...