mesa boogie V twin
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mesa boogie V twin
znate li koja je cena ovog chuda? i kako se krece cena polovnjaka? nudi mi neki lik na KP kao zamenu za bass moj koji cenim 400e. zanimljiva mi je pedalica ali nisam siguran da koshta bash toliko polovna
Re: mesa boogie V twin
Mislim da je manje od toga kostala, oko 280-300e po oglasima or smth
- mislim_stvarno
trazili su ljudi i 550 za nju, ko je sta dobio, pitanje je...
300e je ok cena kod nas...merkam ih povremeno u usa i tamo se krecu od 250-350$ po oglasima
ok.. hvala.. trazicu mu 100 do 150 e doplatu.. znate li koliko je nov, ili koliko je bio? ja ne nalazim nigde na netu
- Dersu Uzala
MIcim da je bila nova pedala oko 380$. Ne isplati ti se to nikako, ne radi ta pedala posao. Kao i ove nove Mesa pedale mini-formata, V-twin je prosto dizajniran da jeftinijim cevnim (ili tranzistorskim) pojacalima 'da' taj neki Mesa smek, ali to nema veze sa full blown Mesa preamp dizajnom. Za to postoji (postojao je) Studio Quad, Recording Pre, i Rectifier Pre. I would never buy that pedal. Doduse nisam je ni pazario, Leo je. Just not worth it. 

to sam i predpostavio.. mada na tjubu zvuchi ok u recenzijama..ali nishta vishe od ok.. mada nisam neki ljubitelj hi gain zvuka, pa nisam ni toliko zahtevan shto se drajva tiche.. 

- Dersu Uzala
P'onda kupi TS za 100 baka, nov. Ni tolko.
Imaj u vidu da kod MB pojacala vise gaina ne znaci nuzno vise distorzije, vec vise sustaina. A retko ko ne zeli vise sustaina. Nije to Marshall. Kod Marshalla je more volume = more sustain, kod Boogie-a more gain = more sustain.
Imaj u vidu da kod MB pojacala vise gaina ne znaci nuzno vise distorzije, vec vise sustaina. A retko ko ne zeli vise sustaina. Nije to Marshall. Kod Marshalla je more volume = more sustain, kod Boogie-a more gain = more sustain.
isprobao sam je odavno i meni je mnogo vise heavy-bluesy fazon nego neki hi-gain recto ili mark. Uz to, ako pogledas semu, lampice koriste za buffere ako se dobro secam, sama distorzija dolazi iz solid state dioda...
- Dersu Uzala
Not really. It's crap anyway. Heavily opamp based crap.
Ali i posle svega, meni se cini da bolje sljaka od npr Pete Cornish SS-2(ili 3) govnanceta™ koji kupuju za 3 puta vise oraja i moraju da ga cekaju godinama, k'o da je u pitanju neki organ, pupupu dalekobilo.
- Dersu Uzala
Pa ono, fakat lepo radi, clever je dizajn. A ima i jedno pola tuceta skupih opampova. Iz Teksasa, ebo ga deka, nista Djapanesa.