Vintage V99B + Marshall MG15cdr
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Vintage V99B + Marshall MG15cdr
Pročitao sam skoro sve teme o savetima za kupovinu električne gitare i kupio sam gore navedenu kombinaciju, pa mi recite da li sam i gde pogresio. Inače, ovo mi je prva el. gitara i planiram da na njoj sviram uglavnom domaći i strani rok, blues i ponekad punk.
Re: Vintage V99B + Marshall MG15cdr
Ta MG serija marsala je ono... meh.
Druzhe ako dok svirash imash osmeh na licu, i ako dok ti draga pricha o novoj haljini sa dubokim izrezom na ledjima ti i dalje mislish na svoj guitar amp combination nisi pogreshio ni malo 

Ako ces da sviras na gajbi, to je sasvim ok kupovina.
-
Cortex wrote:Druzhe ako dok svirash imash osmeh na licu, i ako dok ti draga pricha o novoj haljini sa dubokim izrezom na ledjima ti i dalje mislish na svoj guitar amp combination nisi pogreshio ni malo

Zato sam i uzeo, da vezbam.nesharm wrote:Ako ces da sviras na gajbi, to je sasvim ok kupovina.
Hvala vi ljudi...

U zdravlje koristio 

-
Vintage Les Paul su super gitarice, meni su se svidele vise nego Epiphoni. Moj problem sa njima je sto od 4 koje sam probao, na njih tri onaj pickup selector nije radio kako treba i razlika izmedju srednje i gornje pozicije skoro da nije ni bilo. Tako da, obrati paznju samo na to kako elektronika radi.
Cela Marsalova MG serija je promasaj.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Ne bih se slozio sa tobom. Ja koristim za vezbu kod kuce Marshall MGFX 15W, i pojacalo je za tu svrhu po meni best buy. 

Ako cemo u elitizam, sve Marshall-ovo do nekih 1000 evrica je kanta. Pa i u tom rangu somica ima mnogo promasaja. 
A iskreno i relano, nista nije kanta, sve moze lepo da se namesti i sasvim pristojno radi, bitno je samo znati sta zelis.
Cestitke Djole, uzdravlje™ da sviras taj par!

A iskreno i relano, nista nije kanta, sve moze lepo da se namesti i sasvim pristojno radi, bitno je samo znati sta zelis.
Cestitke Djole, uzdravlje™ da sviras taj par!

Best buy za gajbu je Roland Cube, pogotovo 20 serija zbog onih osnovnih efekata.
Ма оно... у принципу, свирање гитаре је промашај 

Men se stalno desava ... doduse svaki put je druga haljina i drugi setupCortex wrote:Druzhe ako dok svirash imash osmeh na licu, i ako dok ti draga pricha o novoj haljini sa dubokim izrezom na ledjima ti i dalje mislish na svoj guitar amp combination nisi pogreshio ni malo