Short Scale Neck

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Hotstepper

Re: Short Scale Neck

Post by Hotstepper » 10 Oct 2012, 09:22

...a što se mi sad trudimo da ga ubedimo u nešto što je on već rešio u svojoj glavi?! a hvala Bogu, znamo ga, on će to isterati kako je naumio... :D :ziveli:

Milanares

Post by Milanares » 10 Oct 2012, 15:46

Ja totalno podrzavam odluku, pogotovo izbor rosewooda. 24" skala je do jaja, ja sam pre vise od godinu dana presao na nju (josh od onog mexi speciala) i bash mi je legla, jednostavno hvatam neshto shto nisam mogao ranije. Ali predji na 11-ke sad i namerno setapuj zice da budu malo visochije, napravi si izazow. :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 12 Mar 2013, 03:01

Da ne pishem novu temu, ova ce posluziti....Daklem, kakva je tojest kolika je razlika izmedju 24 i 24, 75 kod gibsonovih gitara? ( u Feel-u kad svirash) :) Ovaj poslednji post koji je napisao Milanares
24" skala je do jaja, ja sam pre vise od godinu dana presao na nju (josh od onog mexi speciala) i bash mi je legla, jednostavno hvatam neshto shto nisam mogao ranije.

Potpuno se slazem, i mnogo mi se svidelo to 24". Dosta se lakse snalazim jer ovih dana najvise sviram jaguar i sad kad uzmem telca treba vremena da se ruka navikne i pred kraj probe je poceo da me boli dlan??? :shock: to mi se nikad nije desilo... Mozda je i do oblika vrata ili shta god, ali mnogo mi se svidja kratka skala...Da ne pomislite da cu da kupujem neshto ili menjam, samo pitam jer me interesuje informativno. :) :ziveli:

Post Reply