Kinman Magneti - Fama, Marketing, AlNiCo i Dolari

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Trooper
Urednik

Re: Kinman Magneti - Fama, Marketing, AlNiCo i Dolari

Post by Trooper » 27 Mar 2013, 22:41

Imas ogroman problem sa stavom. Normalno bi bilo da si napisao "Bancika, u cemu je fora, zasto bi stavio skupe magnete u skvajera, kakvi su rezultati itd", dok je tvoj post u stvari zvuci kao "trolololol bancika burzuj ne zna sta kupuje". I ovaj "copor" se javlja jer ti konstantno tako zvucis, i ne pokusavas da ispostujes svoje sagovornike na prihvatljiv nacin svojim stavom.
Naravno, i ovo pozivanje na to da tebe "copor" proganja je stvarno dosadilo. Ali stvarno.

Trzalica

Post by Trzalica » 27 Mar 2013, 23:13

Image

bancika

Post by bancika » 29 Mar 2013, 16:14

Why not? Za te pare sam mogao da uzmem glupave tex-mex. To ti ne bi smetalo da metem u squiera? Evo ti ih za 200$ pa cu da se downgradeujem na nesto drustveno prihvatljivije :P

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 29 Mar 2013, 21:27

Kinman u stvari i nisu nesto skupi. Checkout ThroBak, Stephens ili Tom Holmes (1200$ humbucker set). Nazdravlje.

Posto yours truly svira Scala gitare, iste dolaze stock sa custom Arcane pickups, ja sam vrlo sretjan. Lifetime warranty as well, mozes da odneses pickup anytime for replacement or refund. On to zove 'forever warranty'. No questions asked.

MUzzY

Post by MUzzY » 31 Mar 2013, 13:11

bancika wrote:Why not? Za te pare sam mogao da uzmem glupave tex-mex. To ti ne bi smetalo da metem u squiera? Evo ti ih za 200$ pa cu da se downgradeujem na nesto drustveno prihvatljivije :P
Nemoj da mucis coveka, aman :mrgreen: Kapiram da vec ima opasne probleme sa cirom u zeludcu :mrgreen:

BTW Audi R8 skoro pa prepakovan Lambo Galaardo ;)

bancika

Post by bancika » 01 Apr 2013, 00:45

Samo mu nudim deal koji ce vratiti posrnuli univerzum u ravnotezu i spasiti nas sve od zle sudbine. Da se zna sta je fender a sta kopija.

Post Reply