Imas ogroman problem sa stavom. Normalno bi bilo da si napisao "Bancika, u cemu je fora, zasto bi stavio skupe magnete u skvajera, kakvi su rezultati itd", dok je tvoj post u stvari zvuci kao "trolololol bancika burzuj ne zna sta kupuje". I ovaj "copor" se javlja jer ti konstantno tako zvucis, i ne pokusavas da ispostujes svoje sagovornike na prihvatljiv nacin svojim stavom.
Naravno, i ovo pozivanje na to da tebe "copor" proganja je stvarno dosadilo. Ali stvarno.
Kinman Magneti - Fama, Marketing, AlNiCo i Dolari
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kinman Magneti - Fama, Marketing, AlNiCo i Dolari
Why not? Za te pare sam mogao da uzmem glupave tex-mex. To ti ne bi smetalo da metem u squiera? Evo ti ih za 200$ pa cu da se downgradeujem na nesto drustveno prihvatljivije 

- Dersu Uzala
Kinman u stvari i nisu nesto skupi. Checkout ThroBak, Stephens ili Tom Holmes (1200$ humbucker set). Nazdravlje.
Posto yours truly svira Scala gitare, iste dolaze stock sa custom Arcane pickups, ja sam vrlo sretjan. Lifetime warranty as well, mozes da odneses pickup anytime for replacement or refund. On to zove 'forever warranty'. No questions asked.
Posto yours truly svira Scala gitare, iste dolaze stock sa custom Arcane pickups, ja sam vrlo sretjan. Lifetime warranty as well, mozes da odneses pickup anytime for replacement or refund. On to zove 'forever warranty'. No questions asked.
Nemoj da mucis coveka, amanbancika wrote:Why not? Za te pare sam mogao da uzmem glupave tex-mex. To ti ne bi smetalo da metem u squiera? Evo ti ih za 200$ pa cu da se downgradeujem na nesto drustveno prihvatljivije

BTW Audi R8 skoro pa prepakovan Lambo Galaardo

Samo mu nudim deal koji ce vratiti posrnuli univerzum u ravnotezu i spasiti nas sve od zle sudbine. Da se zna sta je fender a sta kopija.