Kada slikaju gitare za prodaju

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

ToneChaser

Re: Kada slikaju gitare za prodaju

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 13:31

fattwang wrote:
Funkd wrote:Trzalica ima 2 account-a?
Ja sam ga prvi provalio :grummel_2:
viewtopic.php?f=43&t=18847&start=2415#p348029
Pa brate ja se lepo raspitujem i sumnjicav sam, i eto vidis, bas sa ovog foruma su mi neki rekli da kada ga pozovem (tog ili te sto prodaju ibanez power) da se obavezno cenjkam i da ga obavezno pitam da li je original.

Sto znaci da nesto smrdi kod ove gitare i vlasnika, nesto tu vlasnik mucka cim 2 coveka na oglasu, cim je mozda digao puno cenu a vi mi preporucujete da se cenjakm iako mi je to glupo, i cim me savetujete da ga obavezno pitam da li je original.....Opet cu reci, ne znam da li ste puno kupovali opreme preko oglasa, ali prodavci su spremni na sve.....Na sve....

Meni je tako jedan lik podmetnuo bio svoju devojku da proda gitaru a ona jadna kao satro nista ne zna, ali samo zna da je gitara super i odlicna hahahaha, a on pobegao, i preko njenog naloga prodavao, da ne mogu njegaq da jurim posle, i da posle bude - pa gotovo kupio si sad, a ja sam zensko, ja stvarno nisam znala da ce to i to da se desi, ja se ne razumem.....

Zato ne volim te kombinacije Ljubisa Trifun, hocu da znam ko od njih dvojice prodaje tacno gitaru, cija je, odakle je, da li ej original i kod koga cu ici kuci da je probam! (od skora idem samo u originalne luce vlasnika opreme, a ne po supama, iznajmljenim stanovima, po parkovima probajuci na pojacalcima na baterije, u drugarovim vikendicama itd)

Koga ujede zmija i gustera se plasi.

komil

Post by komil » 30 Apr 2013, 14:14

ToneChaser wrote:Pa brate ja se lepo raspitujem i sumnjicav sam, i eto vidis, bas sa ovog foruma su mi neki rekli da kada ga pozovem (tog ili te sto prodaju ibanez power) da se obavezno cenjkam i da ga obavezno pitam da li je original.
Mrzi te da pročitaš one starije strane na temi, pa zato ne znaš zašto su ti ljudi rekli da pitaš da li je original ili nije XD E da, po mogućnosti zovi ga sa nekog jednokratnog broja, ako ti kažemo zašto je to dobro u kombinaciji sa onim pitanjem pokvarićemo iznenađenje i doživljaj XD

Ljubiša/Trifun, zar je bitno? Verovatno je prvo ime a drugo nadimak.

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 14:25

komil wrote:
ToneChaser wrote:Pa brate ja se lepo raspitujem i sumnjicav sam, i eto vidis, bas sa ovog foruma su mi neki rekli da kada ga pozovem (tog ili te sto prodaju ibanez power) da se obavezno cenjkam i da ga obavezno pitam da li je original.
Mrzi te da pročitaš one starije strane na temi, pa zato ne znaš zašto su ti ljudi rekli da pitaš da li je original ili nije XD E da, po mogućnosti zovi ga sa nekog jednokratnog broja, ako ti kažemo zašto je to dobro u kombinaciji sa onim pitanjem pokvarićemo iznenađenje i doživljaj XD

Ljubiša/Trifun, zar je bitno? Verovatno je prvo ime a drugo nadimak.
Pa skoro sam se registrovao, ne mogu sve isprocitati, mada citao sam ja i pre forum, ali posto me nisu zadovoljili odgovori resio sam i sam da pitam konkretno onos to me zanima....

Jurim nesto i za pojacala i za procesore, pedale, instrumente, takod a citam zbrda zdola, a imam jos puno nekih obaveza, ne mogu sedeti ispred kompa po ceo dan citajuci...

p.s. Bitno je ko je Ljubisa a ko Trifun, ne zelim da kupujem od klinca nesto koji prodaje sa caletovog akaunta, pa posle da lupam coveku minu dzabe ako nesto ne valja a on i da ne zna...

hehe, kad spomenuh to, setih se kada sam hteo da kupim nesto i vidim covek ima 1 negqativnu i odmah se uplasim i odem da vidim sta je to i zbog cega, kad ono lik u opravdanju na negativnu napisao - Gospodine ovo nisam ja vama prodao niti bilos ta rekao, to je moj sin sa mog akaunta provalio hahahahahahhaha

Zato mi je bitno, ponavljam, sretao sam svakojake ljude, i na sve su spremni, samo da prodaju.

Post Reply