Pa brate ja se lepo raspitujem i sumnjicav sam, i eto vidis, bas sa ovog foruma su mi neki rekli da kada ga pozovem (tog ili te sto prodaju ibanez power) da se obavezno cenjkam i da ga obavezno pitam da li je original.fattwang wrote:Ja sam ga prvi provalioFunkd wrote:Trzalica ima 2 account-a?![]()
viewtopic.php?f=43&t=18847&start=2415#p348029
Sto znaci da nesto smrdi kod ove gitare i vlasnika, nesto tu vlasnik mucka cim 2 coveka na oglasu, cim je mozda digao puno cenu a vi mi preporucujete da se cenjakm iako mi je to glupo, i cim me savetujete da ga obavezno pitam da li je original.....Opet cu reci, ne znam da li ste puno kupovali opreme preko oglasa, ali prodavci su spremni na sve.....Na sve....
Meni je tako jedan lik podmetnuo bio svoju devojku da proda gitaru a ona jadna kao satro nista ne zna, ali samo zna da je gitara super i odlicna hahahaha, a on pobegao, i preko njenog naloga prodavao, da ne mogu njegaq da jurim posle, i da posle bude - pa gotovo kupio si sad, a ja sam zensko, ja stvarno nisam znala da ce to i to da se desi, ja se ne razumem.....
Zato ne volim te kombinacije Ljubisa Trifun, hocu da znam ko od njih dvojice prodaje tacno gitaru, cija je, odakle je, da li ej original i kod koga cu ici kuci da je probam! (od skora idem samo u originalne luce vlasnika opreme, a ne po supama, iznajmljenim stanovima, po parkovima probajuci na pojacalcima na baterije, u drugarovim vikendicama itd)
Koga ujede zmija i gustera se plasi.