Pa ono sa drajvom radi kul, a ovako samo u miksu sa neck magnetom. Mislim da je zato prosli vlasnik i seckao prostor za jazzbass magnet. No nije frka ni to da se pribavi i zavrne umesto ovog. Nek magnet je super, meni se bash svidja... i kul mi je kombinacija bridge i neck-a...tako da mi nije frka.Funkd wrote:
Lep bass Nemanja. Nisam siguran koliko mu je upotrebljiv taj bridz magnet?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
- BaalBehrit
Konačno mi odradili case za glavu:

Sta je ovo brate? Izgleda odlicno
- Guitar_thrill
- MF veteran
To onaj Marshall od 18W?
Ko ti je pravio kutiju?
Moram sebi nabaviti jednu takvu (čim počnem ozbiljno da sviram
)
Ko ti je pravio kutiju?
Moram sebi nabaviti jednu takvu (čim počnem ozbiljno da sviram
- BaalBehrit
Marshall 18W, jašta, kopija 2061x, isto pojačalo kao što ima Doktor Zelenpalac.
Radio mi drugar koji mi je radio stolariju po celom stanu, pa sam mu malo promenio delatnost.
Brezina iverica, lepljene 2 od po 6mm, pa posle sve zajedno lepljeno i šrafljeno + bajcovanje belom bojom i malo šmirglanja.
Radio mi drugar koji mi je radio stolariju po celom stanu, pa sam mu malo promenio delatnost.
evo da se i ja zapisem sa novim akvizicijama
pojacalo peavey pv1.3k

miks
Yamaha mg16/4

uz ovo sam uzeo i par zvucnika sa eminence beta 10a basovoma i nekim eminence hornama nesto 2002 nemam pojma od toga nemam slike
i ovo

i ne nisam presao u narodnjake, ovaj daljinac je cist hir i budalastina, u opste ne znam koji ce mi nego me udario gas taj dan i eto
pojacalo peavey pv1.3k

miks
Yamaha mg16/4

uz ovo sam uzeo i par zvucnika sa eminence beta 10a basovoma i nekim eminence hornama nesto 2002 nemam pojma od toga nemam slike
i ovo

i ne nisam presao u narodnjake, ovaj daljinac je cist hir i budalastina, u opste ne znam koji ce mi nego me udario gas taj dan i eto
Ta jamaha je bas fina.
Mogao bi da mi das jednom daljinca da isprobam uzivo
Mogao bi da mi das jednom daljinca da isprobam uzivo
moze naravno, radi jebeno isto kao preko kabla nisam primetio nikakve gubitke cak mozes i jedno 15% gain da mu dodas sto je sasvim ok
Pa da, trebalo bi da radi i "bolje" nego preko kabla..
Koliko to vredi?
Koliko to vredi?
u principu da mozda i bolje radi, ja platih 80 ima jedan isti na kp za 100 kontam da isto moze za 80
Lol, kakvi ste sad, i onda ja bio lud pre mesec dana.
C c c...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Fucking Hilarious!!!Baba Slim wrote:Lol, kakvi ste sad
Brate ti realno uvek imas sasvim logicno i potpuno realno objasnjenje zasto si nesto kupio, ja brate ne, lupio me gas tako zestoko taj dan, da bi kupio polovan sapun da je neko ponudio, i dalje stojim.iza svega sto ti rekoh samo je to sad primenljivo i na meneBaba Slim wrote:Lol, kakvi ste sad, i onda ja bio lud pre mesec dana.![]()
C c c...
![]()
Hahahaha
Pazi, da mi ne treba sva lova za ovu akciju koja je u toku, ne bih ga ni prodao, ali jbg...
Boze zdravlja, pasce ponovo i wireless i Nova System, pa nek ide sve u majcinu (taman da uzmem taj wireless od tebe za par meseci kad se ti smoris a ja se oporavim sa finansijama).

Pazi, da mi ne treba sva lova za ovu akciju koja je u toku, ne bih ga ni prodao, ali jbg...
Verovatno ce tako i biti