Mislim da je J.Mascis ofarbao komsiji kucu za svoj prvi jazzmaster, ako se dobro secam priche
Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Re: Zemlja Telecaster-a
Ili...beresh voce preko leta.   

Mislim da je J.Mascis ofarbao komsiji kucu za svoj prvi jazzmaster, ako se dobro secam priche

Znam,znam to sam i planirao ide grupa iz mog mesta pa cu da se prijavim ali imam i prijemni, ali to nista nije strasno samo 3 dana i posle nastavljam. Prosle godine nisam isao ali su neki drugovi 12 hiljada su uzeli visnje su u pitanju. 
 Hvala sto ste mi predlozili to i rekli da je bolje uzeti polovnog nego novog tj da je taj bolji od novog. 
 Verovatno ce tako i biti ali cu moooorati jos dosta da citam da bi znao da li je fake ili nije i da li je dobar ili los 

- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Kad skupis pare, javis se ovde, pa cemo te uputiti koji telekaster da pogledas, uvek bude tih classic vibe po oglasima. 

Uvek je bolje uzeti polovno, pogotovo ako je budzet mali.

Hvala svima na pomoci, naravno da cu se javiti ovde nemam gde drugde a i niko se u mojoj blizini ne razume toliko u telecastere i gitare. 

- SiskoMarcetic

немам брата, немам друга живот ми је само тугаAleks wrote:Hvala svima na pomoci, naravno da cu se javiti ovde nemam gde drugde a i niko se u mojoj blizini ne razume toliko u telecastere i gitare.
SiskoMarcetic wrote:немам брата, немам друга живот ми је само тугаAleks wrote:Hvala svima na pomoci, naravno da cu se javiti ovde nemam gde drugde a i niko se u mojoj blizini ne razume toliko u telecastere i gitare.
ajme
Da li se neko seća kako se zvaše ona firma što radi fenderolike gitare sa malo zasečenim headstocima?

Da li se neko seća kako se zvaše ona firma što radi fenderolike gitare sa malo zasečenim headstocima?
ma ne, isti je headstock kao fender samo je vrh odsečen, handbuilt gjitre ... stao mi mozak

- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Ovo hebe keve istinski! Svaka im cast...Ko su ti COOP?

Mozda Hahn gitare?Milanares wrote:ma ne, isti je headstock kao fender samo je vrh odsečen, handbuilt gjitre ... stao mi mozak
Nije Hahn, e nema veze, setiću se kad naiđem ....

Suhr? Mada oni ne rade rucno