Muke tantalove
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Muke tantalove
Pozdrav svima ,
Pohvalicu pre svega forum.Prava ste riznica korisnih informacija u oblasti muzike.
Ja se vama danas obracam jer imam veliki problem tj potrebna mi je pomoc oko kupovine gitare.
Ja sam inace basista i ne zelim preterano kvalitetnu opremu jer sviram gitaru samo u kuci.Na drugosj strani volim kvalitetan zvuk i ne zelim polovnu losu gitaru od 100 e koja se rastimava stalno i zvuci ocajno.
Da kazem da je novac kojim raspolazem 250 e , moze malo vise ali su i jefitniji polovnjaci opcija oko su ok.
Roland Cube 15 x je tu Korg ax3000g takodje ajde pomognete mi da uzmem gitaru.
E sad , sta su muke .Ja uopste ne znam kakvu gitaru da kupim jer u kuci sviram sve.Verujte mi sve da ne nabrajam.Samo ne narodnjake ali mi je i to padalo na pamet.Hocu dist , drive , clean raznorazne efekte koje imam na procesoru.Ma sve mi treba,Znam da takva all-around gitara ne postoji.
Interesantni su mi stratovi,stratolike gitare sa hss,nikad nisam imao telca,i sg je opcija.Kao basista nemam problem sa ritam gitarom ali nikad nisam naucio da soliram a zelim.Hocu da se otvorim za mexico ako mi prodavac izadje u susret.Samo znam da necu les pola jer mi njihovi vratovi ne leze.
Prednost imaju gitare iz Nisa ili bilo ko ko na neki nacin moze da mi omoguci da probam gitaru u Nisu jer gitara mora da mi legne.
deseteke i vrlo visoka akcija je setap koji volim da sviram
Ja vam nista nisam reko , znam , zato sam na mukama
Hvala
Pohvalicu pre svega forum.Prava ste riznica korisnih informacija u oblasti muzike.
Ja se vama danas obracam jer imam veliki problem tj potrebna mi je pomoc oko kupovine gitare.
Ja sam inace basista i ne zelim preterano kvalitetnu opremu jer sviram gitaru samo u kuci.Na drugosj strani volim kvalitetan zvuk i ne zelim polovnu losu gitaru od 100 e koja se rastimava stalno i zvuci ocajno.
Da kazem da je novac kojim raspolazem 250 e , moze malo vise ali su i jefitniji polovnjaci opcija oko su ok.
Roland Cube 15 x je tu Korg ax3000g takodje ajde pomognete mi da uzmem gitaru.
E sad , sta su muke .Ja uopste ne znam kakvu gitaru da kupim jer u kuci sviram sve.Verujte mi sve da ne nabrajam.Samo ne narodnjake ali mi je i to padalo na pamet.Hocu dist , drive , clean raznorazne efekte koje imam na procesoru.Ma sve mi treba,Znam da takva all-around gitara ne postoji.
Interesantni su mi stratovi,stratolike gitare sa hss,nikad nisam imao telca,i sg je opcija.Kao basista nemam problem sa ritam gitarom ali nikad nisam naucio da soliram a zelim.Hocu da se otvorim za mexico ako mi prodavac izadje u susret.Samo znam da necu les pola jer mi njihovi vratovi ne leze.
Prednost imaju gitare iz Nisa ili bilo ko ko na neki nacin moze da mi omoguci da probam gitaru u Nisu jer gitara mora da mi legne.
deseteke i vrlo visoka akcija je setap koji volim da sviram
Ja vam nista nisam reko , znam , zato sam na mukama
Hvala
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Muke tantalove
Classic Vibe
LTD Viper ili Tokai SG (koji je nov u tom cenovnom koji si pomenuo)...
Nece niko dati mexico strata za 250e, to sigurno. Tipa 300 mozda.
LTD Viper ili Tokai SG (koji je nov u tom cenovnom koji si pomenuo)...
Nece niko dati mexico strata za 250e, to sigurno. Tipa 300 mozda.

Hvala , Moze 300 e , Ltd Viper mi se svidja doduse ne znam nista o Ltd gitarama. Skvajer necu jer imam lose iskustvo mada ako me argumentovano ubedite u suprotno sto da ne.Necu novu gitaru.Volim polovne stvari.
E nisam rekao , gitara broj jedan mi je Fender Jaguar ili JazzMaster, Mustang .Obozavam taj oblik ali ja to imati necu kao ni rikenbejkera.Dobre kopije takvih gitara dolaze u obizr.Bese jedna crna kopija Jaguara na oglasima i sad je nema.
Jel si na ovako nesto mislio
https://www.kupujemprodajem.com/LTD-Vip ... d=20842119
E nisam rekao , gitara broj jedan mi je Fender Jaguar ili JazzMaster, Mustang .Obozavam taj oblik ali ja to imati necu kao ni rikenbejkera.Dobre kopije takvih gitara dolaze u obizr.Bese jedna crna kopija Jaguara na oglasima i sad je nema.
Jel si na ovako nesto mislio
https://www.kupujemprodajem.com/LTD-Vip ... d=20842119
Vidim ima raznih vajpera.Koji za ove pare polovan.Moze li par recenica o vajper gitarama.
Moj glas takodje ide za Classic VIbe. Za ulozeni novac, pogotovo ako kupujes polovnu, pruza zaista mnogo. Kvalitetni magneti, dobro drvo, odlican finis i vise nego pristojan hardver.
Najbolje bi bilo ako vam nije tesko da stavite link nekog interesantnog oglasa sa KP na primer.Hiljadu gitara se nudi tamo u ovom momentu.Siguran sam da ima dobrih ponuda za ovaj novac.
Fender Strat MIM, polovan, se moze naci za 300 EUR. Po meni,to je odlican izbor.
Ima ovo.Mozda se cena moze dogovoriti.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... d=20910482
Ima ovo.Mozda se cena moze dogovoriti.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... d=20910482
Hvala , moram da priznam da mi se ova gitara svidja vizuelno.Samo da pitam.To meksikanac iz Mitorsa 2008 god to je regularno sve jel.
Raspitao sam se tako da moze bez odgovora na pitanje vezano za Mitros.
Nisam prodavac gitare,niti poznajem prodavca.Pretrazivanje na KP daje rezultate.
Konacno opredeljenje za instrument bi trebalo da bude nakon probe na poznatom pojacalu i uz odredjeno poznavanje instrumenta koji se kupuje.
Konacno opredeljenje za instrument bi trebalo da bude nakon probe na poznatom pojacalu i uz odredjeno poznavanje instrumenta koji se kupuje.
Bane bass hvala na savetima pre svega ,
Potpuno je logicno da mogu da ocekujem da neko preporuci svoju gitaru ili gitaru nekog svog poznanika.Isto tako sam bio siguran da ce biti iskrenih komentara.Hteo sam da vidim sta ljudi misle i preporucuju.
Tvoja preporuka za crno beli MiM strat je odlicna.
Covek gitaru prodaje povoljno i jednini problem je sto ne mogu da je probam.
Kupicu MiM stratokastera definitivno.Ako ne tog onda nekog drugog.
Necu da zurim.
Cekam dobru ponudu.
Problem mi je da ocenim ove ostale stratokastere kojih ima na oglasima a koji su tu negde sa cenom.Nisu Mim a ako je prodavac realan u proceni vrednosti onda bi trebalo da su dobre gitare.
Ja nisam poznavalac gitara.
Kako prepoznati dobar stratokaster ako ne kosta 1000 e
Potpuno je logicno da mogu da ocekujem da neko preporuci svoju gitaru ili gitaru nekog svog poznanika.Isto tako sam bio siguran da ce biti iskrenih komentara.Hteo sam da vidim sta ljudi misle i preporucuju.
Tvoja preporuka za crno beli MiM strat je odlicna.
Covek gitaru prodaje povoljno i jednini problem je sto ne mogu da je probam.
Kupicu MiM stratokastera definitivno.Ako ne tog onda nekog drugog.
Necu da zurim.
Cekam dobru ponudu.
Problem mi je da ocenim ove ostale stratokastere kojih ima na oglasima a koji su tu negde sa cenom.Nisu Mim a ako je prodavac realan u proceni vrednosti onda bi trebalo da su dobre gitare.
Ja nisam poznavalac gitara.
Kako prepoznati dobar stratokaster ako ne kosta 1000 e
mislis da cena od 1000e garantuje da je dobar? no, no, no, noLizard_ wrote:Kako prepoznati dobar stratokaster ako ne kosta 1000 e

Odlucio sam da uzmem polovnog meksickog stratokastera kad naidjem na dobru ponudu.Hvala na savetima.Pozdrav