Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Slazem se. Za kvalitetnu diskusiju je potrebno bar dvoje koji zele da saslusaju i drugu stranu sa razumevanjem. Kada dodje do diskusije tipa "moje je provereno a to sto ti pricas je bzvz", e to smori za sve medalje ovog sveta.zwelj wrote:Forum je mesto okupljanja, razmene misljenja, iskustava i diskusije, a ne portal tipa, draga saveta... vi pitate, mi odgovaramo... Svaka diskusija ima svoj dijalekticki tok i dinamiku koju mudrim moderisanjem treba granati i razvijati...
Kvalitet dobre diskusije se ogleda u obilju razlicitih gledista i valjanih argumentacija, animiranjem pluralistickih ideja... a ne jednoumljem i restriktivnim pravilima... Uloga moderatora je, po meni, u medijaciji i diskretnom nametanju kvalitetnog diskursa, a ne u arbitrazi diskutanata... (Sto je cesto neresiv zadatak s obzirom na nivo nase kulture komunikacije)
Velika je verovatnoca da postignut efekat i nije prvobitno bio u planu ali eto...mozda je momak i pobegao glavom bez obziraOVCA wrote:Ha,ha,kako je lako;bacis kosku i krljanje pocinje 'oma!?Covek koji je postavio ovu idiotsku temu,se vise i ne oglasava i sigurno se nece ni oglasiti do kraja.Verovatno se smeje negde iz prikrajka, citajuci postove "dusebriznika",koji se utrkuju nebi li mu pomogli u njegovoj(avaj)grande dilemi:XD: I zabole ga jako koja je gitara bolja,jer on je svoju gitaru verovatno kupio dosta odavno...
Heh pa dazwelj wrote:a ne portal tipa, draga saveta... vi pitate, mi odgovaramo...
pa da, al bas zbog te kulture komunikacije (ili nedostatka iste), bilo kakva diskusija se posle dva posta svede na napusavanje i ispraznu demagogiju. Ako neko moze nesto korisno da izvuce iz ova dva aktuelna threada...zwelj wrote:Kvalitet dobre diskusije se ogleda u obilju razlicitih gledista i valjanih argumentacija, animiranjem pluralistickih ideja... a ne jednoumljem i restriktivnim pravilima... Uloga moderatora je, po meni, u medijaciji i diskretnom nametanju kvalitetnog diskursa, a ne u arbitrazi diskutanata... (Sto je cesto neresiv zadatak s obzirom na nivo nase kulture komunikacije)
Hm... Barem bi muzičarima trebalo da bude default kako je (za)data tema tek predložak, a da ono, sadržajem najzanimljivije, tek sledi... Motivska obrada, substitucije, slobodne asocijacije i svakovrsne extenzije...Rockatansky wrote:Heh pa damislim ne treba skretati sa teme, ali moze malo...
Kultura komunikacije po definiciji podrazumeva uspostavljanje i poštovanje protokola, kao neku formalnu sintaksu javnog ponašanja, ali to ne znači samo ispraznu formu (u rukavicama i na note), već pre svega, pouzdan carrier, nosilac semantičkog, afirmaciju i podržavanje kreativnog i stvaralačkog a ne egzibicionističkog (by Ducibancika wrote:pa da, al bas zbog te kulture komunikacije (ili nedostatka iste), bilo kakva diskusija se posle dva posta svede na napusavanje i ispraznu demagogiju. Ako neko moze nesto korisno da izvuce iz ova dva aktuelna threada...
Lepo si pazario. Neka te sluzi u zdravlju i veseljuigorem wrote:Nije bila koska, a diskusija jeste bila plodotvorna.
Elem, kupio sam:
-Yamaha PAC112v
-Roland Cube 15x
-Korg GB-1 plugin tuner
-Kabla 3m, komplet žica, gig bag
Ovo sve za 25.000,00 dinara.
Kupio na slepo sa neta, platio unapred, stiglo brzom poštom. Ortak probao kad je stiglo, sve ok.
Eto.
Posle sam uzeo i kineski Behringer USB guitar link.
Radi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest