Squier afinity

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

johnnybgood

Re: Squier afinity

Post by johnnybgood » 03 Nov 2015, 13:38

Fenderica wrote:
johnnybgood wrote:
Fenderica wrote:Šta bi ste vi pre pazarili u najjeftinijoj klasi, za 60-70 evra recimo, Squier Bullet koji ima Fendera iza sebe, ili nekog Astera, Tursera i ko zna koliko drugih rustera i no name kopija za koje se ne zna gde se proizvode i ko ih proizvodi? Podrazumevam da volite stratove. Tako bih isto pitao za Les Paul, da li najjeftiniji Epiphone koji je Gibson ogranak, ili neka no name kopija kao Stag i šta već.

Odes i isprobas svaku u gradu i payaris. Nema druge
to probanje, kako to funkcioniše, što mi neko ne objasni. :O.o: Šta ja tu da gledam?!? Nemam laboratoriju pored sebe da merim leguru metala u tremolu ili jačinu magneta i njihov sastav, kako da utvrdim koliko su kvalitetne čivije?Kako da vidim da li je šperka ili puno drvo, kako da vidim koje je drvo iz koliko delova kada je sve oblepljeno furnirom. Šta ja zapravo mogu u radnji da otkrijem osim vizuelnog dela?
I da, neću bre novu gitaru.oću polovnu, zašto bih dao 120 evra za nov bulet kada u oglasima ima za 60 evra kao nov. Gde ću sve da isprobam da obidjem celu Srbiju i svakoga ko prodaje Tursere, Astere, Squiere iz oglasa. Nije izvodljivo.
Ej da je u pitanju šunka,odem u supermarket i isprobam svaku. Tako svaki dan i nema potrebe da rucam kuci. :XD:

Mozda zvuk?

Post Reply