Pozdrav, interesuje me da li zna neko da li jos postoje paketi za gitariste u skymusicu??? Video sam na sajtu ali pise da je za 2007. godinu, koliko sam razumeo...
isto tako me interesuje vase misljenje izmedju Vox Pathfinder 15R i Vox VBM-1 pojacala... a zatim i misljenje o aria STG-004 i Ibanez GRX40...
Poz
akcije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: akcije
Pročešljaj malo forum,već se pisalo o tome...
-
pretrazujem forum ali nigde ne pronalazim ono sto me interesuje... interesuje me poredjenje jednog proizvoda sa drugim...
jel zna neko mozda da li u skymusicu jos postoje paketi za gitariste???
hvala unapred
jel zna neko mozda da li u skymusicu jos postoje paketi za gitariste???
hvala unapred
- KnightOfDoom
- Site Admin
Pa najbolje da pozoves sutra sky telefonom. Mislim to mu dodje razgovor od minut, ovako mozda nikad ne docekas odgovor.
-
interesuje me da li neko zna koliko se krecu gitare aster: LP-60/70/80, AP-230, ili SH-120, AS-370 MBK, ST-38R, bilo koja od njih... nigde ne mogu da nadjem cene tih gitara, a ni sajt proizvodjaca... (cene cisto okvirno da znam) pozdrav
Aster sajt nikada i nećeš naći,jer je to,po rečima administratora sa mix-ovog foruma,marka koju je izbacio upravo mix-music.
Po njegovim rečima,mix-music u Kini traži fabrike koje će im praviti,da kažem,no-name gitare,a onda oni na njih stavljaju natpis "Aster".U koliko su nezadovoljni serijom,menjaju fabriku i tako u krug...Zbog toga i Asteri dosta variraju po izradi,konkretno mislim na kopije Stratocaster-a.
Recimo,moj drugar je kupio onaj njihov komplet kofer+gitara+pojačalo=150e i (po nekom mom mišljenju) gitara bolje i zvuči i izgleda od većine Squier-a iz Bulit ili Afiniti serije,medjutim neki ljudi su razočarani izradom i zvukom ovih gitara.Što će reći,ako hoćeš da uzmešovaj komplet OBAVEZNO vodi nekog iskusnijeg sa sobom.
Što se cena konkretnih modela tiče,telefon u ruke i zovi Mix-musci.
Po njegovim rečima,mix-music u Kini traži fabrike koje će im praviti,da kažem,no-name gitare,a onda oni na njih stavljaju natpis "Aster".U koliko su nezadovoljni serijom,menjaju fabriku i tako u krug...Zbog toga i Asteri dosta variraju po izradi,konkretno mislim na kopije Stratocaster-a.
Recimo,moj drugar je kupio onaj njihov komplet kofer+gitara+pojačalo=150e i (po nekom mom mišljenju) gitara bolje i zvuči i izgleda od većine Squier-a iz Bulit ili Afiniti serije,medjutim neki ljudi su razočarani izradom i zvukom ovih gitara.Što će reći,ako hoćeš da uzmešovaj komplet OBAVEZNO vodi nekog iskusnijeg sa sobom.
Što se cena konkretnih modela tiče,telefon u ruke i zovi Mix-musci.