gitara iz snova (bukvalno) :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: gitara iz snova (bukvalno) :)
ne nego ocu da odnesem nekom djitru da malo fixira posto sam ja jos zelen sto se tehnikalija tiche...
Ehej, covek zivi i radi u Kumanovu (to je Makedonia odnosno blizu granice sa Srbijom).Ako se cimas do tamo zbog obicnog setup up-a onda te pozdravljam.Mogu ti ja uraditi, a najbolje bi bilo da sa to uradis!
nije to samo setup obican nego generalka... a u kumrovac nema sanse da odem...
Duane wrote:A u Kumrovac nema sanse da odem...
Moram te ispravim, nije Kumrovac , vec Kumanovo.... KumrovEc je u Hrvatskoj, rodno mesto druga Tiiite, dok je Kumanovo u Mekadoniji.... kilometar-dva od Skopje! Da tako ga kazu makedonci Skopje! a ne Skoplje!

vbraca wrote:Gospodin radulovic me ocara svaki put kada uradi nesto novo, mislim da mu ovo nece biti problem samo ako znas specifikacije magneta i od kog drveta smatras da bi bilo najbolje da ti napravi gitaru.Izaslo bi te oko 700-800 evra.
Samo toliko?

- Guitar_thrill
- MF veteran
i ja sam se to zapitao,nesto mi je mnoooogo jeftino.....aj da je npr 1200e+ pa da razumem,ali ovo je stvarno povoljno....vec razmisljam da stvarno za dve godinu-dve odem tamo....Funkomat wrote:vbraca wrote:Gospodin radulovic me ocara svaki put kada uradi nesto novo, mislim da mu ovo nece biti problem samo ako znas specifikacije magneta i od kog drveta smatras da bi bilo najbolje da ti napravi gitaru.Izaslo bi te oko 700-800 evra.
Samo toliko?
To je cena osnovnog modela, ali ako hoces retko drvo, NTB, 7 zica...Onda ce kostati preko 1500+ evra.
Koliko ja znam on radi sa CNC masinama pa je samim tim niza cena...
Postoji li vec tema za dizajn gitara, posto nigde ne mogu da je nadjem?
- Guitar_thrill
- MF veteran
a sta podrazumeva "osnovni model" ?vbraca wrote:To je cena osnovnog modela, ali ako hoces retko drvo, NTB, 7 zica...Onda ce kostati preko 1500+ evra.
On ovo smatra osnovnim modelomGuitar_thrill wrote:a sta podrazumeva "osnovni model" ?vbraca wrote:To je cena osnovnog modela, ali ako hoces retko drvo, NTB, 7 zica...Onda ce kostati preko 1500+ evra.
Cena 490 evra
http://www.glazbeni-forum.com/oglasi/sh ... e_0341.jpg
Nesto kao SRV strat... Cena 580 evra
http://www.glazbeni-forum.com/oglasi/sh ... re_155.jpg
Ovo su najjeftinije gitare, koje on proizvodi a dosta su hvaljene na Glazbenom forumu.
E, kakvu je moj drugar imao radulovicevu gitaru- aktivna elektronika, floyd rose , samo izlakirana... Prodao je nekom beogradjanu za 400-500 e.
Postoji i neki majstor u leskovcu koji pravi i sredjuje gitare, cuo sam da je jako dobar. Probao sam jednu gitaru sto je on pravio- za one koji su iz nisa -zute boje sa nekim tribalima, glava naopako, prosla je kroz ruke nekoliko gitarista iz nisa, sigurno je znate, inace ima dimarcio magnete, floyd, skalupirana nekoliko poslednja praga
Takva gitara ima da se kupi u mitrosu u bg, naravno fender, samo sto je hambaker u bridzu(naravno)Guitar_thrill wrote:Moderatori neka premeste ovu temu gde god misle da treba....znaci interesuje me postoji li slicna gitara? Osim da se pravi u custom shopu....zaboravite na to fender na headstocku,to mi nije toliko bitno,ostalo jeste....malo sam se igrao u nekom programu,i jako mi se dopada kreacijapragovi bi mozda bili drugacija,ali dobro sad.....
http://img99.imageshack.us/img99/1027/hhgf1yh7.jpg
- Guitar_thrill
- MF veteran
bas sa crnim hardverom? a vidis ja sam zamislio hotrail "pozadi", a "napred" humbucker koji se splitujeDusan wrote:Takva gitara ima da se kupi u mitrosu u bg, naravno fender, samo sto je hambaker u bridzu(naravno)Guitar_thrill wrote:Moderatori neka premeste ovu temu gde god misle da treba....znaci interesuje me postoji li slicna gitara? Osim da se pravi u custom shopu....zaboravite na to fender na headstocku,to mi nije toliko bitno,ostalo jeste....malo sam se igrao u nekom programu,i jako mi se dopada kreacijapragovi bi mozda bili drugacija,ali dobro sad.....
http://img99.imageshack.us/img99/1027/hhgf1yh7.jpg

- LazaRocker
A kako da sacuvam svoj rad?