Gig bags, straps & shell cases

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Jackson

Gig bags, straps & shell cases

Post by Jackson » 23 Aug 2008, 14:23

Jedna tema, koje se, cini mi se, jos nismo dotaklli na ovom forumu!
Naime, kupili ste super instrument, osnovali bend, pocinju prve probe i naravno vas instrument treba nositi/transportovati do zeljene destinacije.
Da li cete se odluciti za tvrdi kofer zbog sigurnosti ili gig bag zbog mobilnosti i da li imate neke svoje favorite koje ih proizvode?
Ili cete izdvojiti malo vise para i kupiti ovako nesto www.monocase.com?

Rocket Roll

Re: Gig bags, straps & shell cases

Post by Rocket Roll » 23 Aug 2008, 14:29

Nešto je već rečeno o tome: viewtopic.php?p=11131#p11131

Guitar_thrill
MF veteran

Re: Gig bags, straps & shell cases

Post by Guitar_thrill » 23 Aug 2008, 15:47

ja imam kofer, ALI sve vise razmisljam o uzimanju gig baga......kofer je strava kad malo pesacis do proba,i dobarj e za svirke jer ne moras da se plasis da ce neka pijana budala da ti naleti na gitaru....ali s obzirom da ja do probe prepesacim par kilometara crknem toliko,da na kraju nisam sposoban normalno da sviram:) doduse zato sam malo jaci od ostalih u bendu :lol: problem je sto sam ja iz jednog sela,i onda svaki dan idem vozom (tj. sinobusom) do grada,pa na probe....pa nije ni malo jednostavno da vucem kofer,jos je moj drveni onaj tezi...ranije sam imao onaj veliki za stratocastera,ali sam ga menjao kad sam i gitaru promenio.....tako da sve zavisi koliko putujes do proba po mom isljenju....ali najbolje je imati oba....gig bag za probe,kofer za svirke :D

Post Reply