SAMICK ultramatic
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Jimmy Henderson
SAMICK ultramatic
Ima li netlo od vas takvu gitaru ? ili je imao prilike da je isproba ? ima li u radnjama po Srbiji Samick gitare ?
Mozda netko od kolega iz Vojvodine nesto vise zna jer je Samick dosta zastupljen u Madjarskoj.
Zanima me kakav mu je vrat kao i kvaliteta izrade ? koliko mi je poznato Samick je trenutno najbolji u odnosu
cena-kvaliteta. Trazim gitaru sa hambakerima. Kod Marina nije mi se uopce dopala nijedna od mnogo hvaljenih/poznatih
niskobudzetnih gitara sa hambakerima. Jedini kóji je u tom rangu su jeftiniji modeli PRS koje bas i ne volim.
Po cenama koje imaju radnej u Madjarskoj ultramatic gitara kosta oko 500-600 evra.
Bez obzira sto su to serije ala Greg Bennett , ipak je to Samick. Samick ima veoma dugu i poznatu proslost.
unapred hvala !
lep pozdrav !
Mozda netko od kolega iz Vojvodine nesto vise zna jer je Samick dosta zastupljen u Madjarskoj.
Zanima me kakav mu je vrat kao i kvaliteta izrade ? koliko mi je poznato Samick je trenutno najbolji u odnosu
cena-kvaliteta. Trazim gitaru sa hambakerima. Kod Marina nije mi se uopce dopala nijedna od mnogo hvaljenih/poznatih
niskobudzetnih gitara sa hambakerima. Jedini kóji je u tom rangu su jeftiniji modeli PRS koje bas i ne volim.
Po cenama koje imaju radnej u Madjarskoj ultramatic gitara kosta oko 500-600 evra.
Bez obzira sto su to serije ala Greg Bennett , ipak je to Samick. Samick ima veoma dugu i poznatu proslost.
unapred hvala !
lep pozdrav !
- Jimmy Henderson
Re: SAMICK ultramatic
pa , narode moj forumski , nije moguce da nitko ziv nema li nije probao neku od Samick gitara ??
Ovaj forum smatram najboljim , pa me cudi vas muk .
Ovaj forum smatram najboljim , pa me cudi vas muk .
Ja ih nisam video kod nas, bas me zanima da neko ima nesto da kaze o ovim gitarama. 

- Rocket Roll
Nisam ih viđao kod nas. Šteta, cene su im vrlo pristojne: http://www.mango-music.de/zupfinstrumen ... /index.php
A ima par vrlo lepih modela. Šteta što, recimo, modela Torino 2 nema ovde u prodaji:

Svakako da ih naši ne uvoze jer ne bi mogli mnogo da im "nabiju" cenu (kakav je već običaj srpskih trgovaca), tako da ih ne očekujem u skorije vreme.
A ima par vrlo lepih modela. Šteta što, recimo, modela Torino 2 nema ovde u prodaji:

Svakako da ih naši ne uvoze jer ne bi mogli mnogo da im "nabiju" cenu (kakav je već običaj srpskih trgovaca), tako da ih ne očekujem u skorije vreme.
svirao sam Samick strata, sasvim ok i kvalitetna gitara
ja imam samic greg benett odlicna gitara cene su im solidne jedino je malo slabiji namotaj magneta, al nista strasno inace one imaju da se kupe nove u Blaznavi.
- Jimmy Henderson
Halo Bluesboy , stvarno ne mogu da provalim gde je to - Blaznavi ?
mozes li mi reci o kojem se konkretno modelu radi ?
hvala !
mozes li mi reci o kojem se konkretno modelu radi ?
hvala !
pise se Blazhnavuee, to je u Francuskoj
. hehe

- DrGreenthumb
- MF veteran
Blaznava je naselje u opštini Topola u Šumadijskom okrugu...
- Rocket Roll
Evo jedan sajt sa odličnom ponudom Samick gitara: http://www.lajko-hangszer.hu/html/samick_gitarok.html
Džimi pita:
"ima li koga od kolega sa foruma koji znaju madjarski ?
i gde se nalazi to mesto ?
Ta gitara Samick 2023 tj. ultramatic serija ima tremolo , ali me cudi kako to ? TE serije NEMAJU tremolo vec samo model ultramatic UM4 . to bi gitara trebala biti ultramatic UM3 . kao sto vidite , cena je 160.000 forinti- sta bi iznosilo oko 580 evra .
zanima me da li mađarske trgovine gitarama salju za austriju?"
Džimi pita:
"ima li koga od kolega sa foruma koji znaju madjarski ?
i gde se nalazi to mesto ?
Ta gitara Samick 2023 tj. ultramatic serija ima tremolo , ali me cudi kako to ? TE serije NEMAJU tremolo vec samo model ultramatic UM4 . to bi gitara trebala biti ultramatic UM3 . kao sto vidite , cena je 160.000 forinti- sta bi iznosilo oko 580 evra .
zanima me da li mađarske trgovine gitarama salju za austriju?"
- Jimmy Henderson
Kako je dweezil veoma na tragu Zappinog rusvaja od humora , naravski da mu progledam
jeste Dr.GrrenThumb , to je u Sumadiji. pogledao sam njihov sajt i moram reci - bogme imaju lager i po - puno toga.....
potraga za UM4 ili samick 2023 ide dalje, ima ga u Madjarskoj , poljskoj , rusiji , kini - sve naopacke.......
Marino moze da naruci iz EU samo UM3 - taj model me ne zanima.
lep pozdrav !

jeste Dr.GrrenThumb , to je u Sumadiji. pogledao sam njihov sajt i moram reci - bogme imaju lager i po - puno toga.....
potraga za UM4 ili samick 2023 ide dalje, ima ga u Madjarskoj , poljskoj , rusiji , kini - sve naopacke.......
Marino moze da naruci iz EU samo UM3 - taj model me ne zanima.
lep pozdrav !
- Jimmy Henderson
..... nejde , Madjari ne salju gitare postom. mora se licno doci ili da netko kupi i donese.