Zeleo bih da chujem vashe mishljenje o ovom bridge magnetu
iskustva,prednosti,mane?
po mom mishljenju ,jedina mana mu je to shto ne moze da se razdvoji na coilove
Šta Mislite O Seymor Duncanu SH-13 ("Dimebuckeru")?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Seymor Duncan SH-13 a.k.a. "Dimebucker"
Svirao sam ga skoro u nekom Peavey-u i uporedjivao sa mojim Dimarzio i zvucao je zujkavije i oshtrije... Definisanost zvuka je bila malo loshija...
Na osrednjem drajvu, ja sa Dimarzio Evo2 dobijem cistiji i topliji ton, a Dimebucker onaj praskavi, oshtri AC/DC ton...
Pa sad zavisi kakav shta preferirash... Ako volish trash zvuk, go for it, za sve ostalo (manje vishe) bi ti preporucio SH-6... Ali to sam ja, volim gitaru u midlovima
Na osrednjem drajvu, ja sa Dimarzio Evo2 dobijem cistiji i topliji ton, a Dimebucker onaj praskavi, oshtri AC/DC ton...
Pa sad zavisi kakav shta preferirash... Ako volish trash zvuk, go for it, za sve ostalo (manje vishe) bi ti preporucio SH-6... Ali to sam ja, volim gitaru u midlovima

a znash li koliko koshta sh-13?
i ,da.. hoce li se uklopiti na ibz rg 350 ? jel ista dimenzija kao ovi infinity magneti ? ako josh neko zna neshto,ne mora samo za zvuk da bude vezano...
i ,da.. hoce li se uklopiti na ibz rg 350 ? jel ista dimenzija kao ovi infinity magneti ? ako josh neko zna neshto,ne mora samo za zvuk da bude vezano...
Uklopice se u RG350... M*tros drzi Duncan magnete, zvrcni ih pa pitaj...mixerlo wrote:a znash li koliko koshta sh-13?

Re: Šta Mislite O Seymor Duncanu SH-13 ("Dimebuckeru")?
Seymour Duncan humbuckeri su cesto shiri i veci od DiMarzio, mozda ce ti trebati malo spretnosti da ga progurash kroz rupu na pickguardu.