Znaci ne preterano cesto.ps. gledao sam satcha kako objasnjava da on demfuje zice prstima kojima nedrzi trzalicu dok radi arpedjoe i slicno

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Znaci ne preterano cesto.ps. gledao sam satcha kako objasnjava da on demfuje zice prstima kojima nedrzi trzalicu dok radi arpedjoe i slicno
moze neko da mi prevede izraz "demfuje "Duane wrote:cuj ovo eddie halen, ma nema on pojma u poredjenju sa dzony depom koji je isto to radio xD xD xD (ko nije gledao onaj legendarni nastup brejkersa johnnya deppa i jima jarmuscha nek pogleda for frdr info) xD
a jes korisno al nisi baja ako ti gitara lici na ono cudo s onim cudom... xD
ps. gledao sam satcha kako objasnjava da on demfuje zice prstima kojima nedrzi trzalicu dok radi arpedjoe i slicno, vrlo korisna fora, a ceo cilj je da je savladate toliko dobro da je jednostavno izvodite podsvesno... e sad mozda nagadjam, ali mozda i michael to isto radi... vidi na youtubu satcha kako to objasnjava ima video, davno sam gledao pa neznam tacan link i naslov videa xD
Shto bi rekao Bruce springsteen "Born in the Chernobyl" I onda pocne da drnda na telekasteru sa svih 11 prsticaCritical wrote:Za arpedja okej ali ne mozes da denfujes prstima ako njima radis tapping ,ok:D (mozes ako imas vise od 10 prstiju ,ahha)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest