fender telecaster joe strummer?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
fender telecaster joe strummer?
Da li je neko svirao ovaj model kakva su iskustva, i zna li neko koliko se krece cena na nasem trzistu?
- Rocket Roll
Re: fender telecaster joe strummer?
Video si oglas, ha? Ima ponešto na Forumu, pretraži.
Nisam video oglas, al nije ni bitno.
Hvala Rocet, promaklo mi je na forumu... a ima samo slika sto si ti okacio nema neke recenzije ja sam to ockivao...
Hvala Rocet, promaklo mi je na forumu... a ima samo slika sto si ti okacio nema neke recenzije ja sam to ockivao...
- Rocket Roll
Pa, teško da će stići i do Srbije pa da ga i mi malo probamo.
evo nesto i sa ju tjubeta! 

bez zelje da omalovazhavam punk i Joe Strummera pa i Clash, ali njegov signature tele je isto toliko poseban kao i recimo Bruce Springsteen ili Djule Van Gog Tele. Ovo je def pokushaj da se zarade pare na legendi i coveku koji je prerano otishao.
100% se slazem... i to nema nikakve veze sa disrespectom prema joe-u... koga cenim do besvesti...dweezil wrote:bez zelje da omalovazhavam punk i Joe Strummera pa i Clash, ali njegov signature tele je isto toliko poseban kao i recimo Bruce Springsteen ili Djule Van Gog Tele. Ovo je def pokushaj da se zarade pare na legendi i coveku koji je prerano otishao.
Imao sam prilike da probam Joe Strummer signature Telekaster-a u Liri prosle godine. Dobili su jedan jedini komad. Prvo sto sam primetio je, naravno, finis. Prodjes rukom i skroz imas osecaj da drzis nesto sto je Ol', beaten up & rusty...
Vrat je takodje bio dobar, lepo mi je lezao u ruci... Takodje mi se dopadalo to sto je drvo od kojeg je napravljen vrat bilo tamnije od nekog drugog Mexican Strat-a/Telecaster-a. Da, ako se dobro secam - gitara je napravljena u Meksiku.
Anyway, po zvuku - obican Meksicki telecaster
. Otpalis London Calling i kazes sebi to je to... Onda posegnes za etiketama i vidis price tag
Cena joj je bila nesto malo preko 900 evra, ako se dobro secam.
Vrat je takodje bio dobar, lepo mi je lezao u ruci... Takodje mi se dopadalo to sto je drvo od kojeg je napravljen vrat bilo tamnije od nekog drugog Mexican Strat-a/Telecaster-a. Da, ako se dobro secam - gitara je napravljena u Meksiku.
Anyway, po zvuku - obican Meksicki telecaster

pa bas je to i prica... sto to i jes' standard... joe strummer nije od onih djitrista koji uzimaju neke karakondzule od gitara pa ih jos oni sami dokarakondzhule pa onda i ima neke svrhe praviti signature, jer je vanserijski, a ovako... nema svrhu...
ma ja mislim da je ta gitara def univerzalna i zgodna za sve za sta se telecasteri inache i koriste, ali za te pare moze da se nadje mnogo mnogo ludje tele.