Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Funkomat
MF veteran

Re: Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?

Post by Funkomat » 20 Jan 2009, 13:25

:lol:

SRVFan

Post by SRVFan » 25 Jan 2009, 03:00

Hehe,meni se chini da bi ova tema mogla da se prebaci i u Spitfest...:D Koliko sam ja shvatio,nema neke bitne razlike u kvalitetu zvuka kod classic i deluxe modela,pa mi nije jasno zbog chega taj hambucker na deluxe-u naplacuju josh 150E?:) A nikako da stignem (shkola) da odem do Artist-a da probam te Blade-ove,a i kad imam vremena mrzi me da sednem na autobus da se iscimam do Konjarnika,daleko je od Bloka,hehe...:D Bio sam u Mitrosu i probao sam meksichke stratove(vishe puta,mislim da ce me sledeci put isterati iz prodavnice kad me budu videli :D),i poprilichno su mi se svideli,ostaje josh samo da ih uporedim sa gorepomenutim gitarama!:) A i ovih dana sam neshto gledao po netu i za oko mi je zapala josh jedna gitarica za pare okvirno oko 500E. U pitanju je Godin exit 22,znam da je sushta suprotnost od fender-olikih,ali me je zaintrigirala a i chitao sam Customer reviews i dosta je hvale,a i imaju je u Artist-u tako da cu morati i to da oprobam...:)

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 25 Jan 2009, 10:31

E, ako je probas obavezno javi kako ti se cini...
ja tu gitaru preporucujem od kad sam je probao .. maltene sam se zaljubio u nju.. Mnogo dobra gitara za te pare!!

tobleronac wrote:Ako juris zvuk Fendera onda kupi Bladea

E, ovo nije uopste neka sala... mnogo putasam na net-u citao da su korisnici vise cenili zvuk Bladea naspram originalnih Fendera kaj je rec o fenderolikom zvuku.. i cak prodavali svoje Fendere a ostavljali Blade-e

SRVFan

Post by SRVFan » 25 Jan 2009, 17:05

To da su prodavali Fendere sam i ja chitao,ali ipak ne verujem bash svemu shto pishe na netu... :) U svakom sluchaju chim probam javljam ti Dejane! :)

Post Reply