Da li su stock magneti na js30 serijama jacksona pasivni?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li su stock magneti na js30 serijama jacksona pasivni?
brate mili pojednostavnicu ti.odnesesh gitaru i kazhesh ja bi te i te aktivne magnete.oni ti izvade ove i stave nove i novu elektroniku koja ide uz te emg magnete i nishta tu komplikovano nema.nemorash qpiti dva magneta ako nemash para mozhesh za sada samo jedan,a kasnije drugi.koliko sam upucen aktivni i pasivni nemogu zajedno,ili mogu ali je veoma velika razlika u zvuku kada prebacujesh npr sa bridge-a na neck(ispravite me ako greshim) no o5 kazhem ti nema tu nikakve jebavancije samo odnesesh majstorima gitaru,tj tamo gde si qpio magnete i oni ti to lepo ugrade tako shto ce izvaditi staru elektroniku i magnete i samo ugraditi nove i to ti je to.znachi na tebi je da samo dash kintu,odnesesh gitaru i poqpish je kada ti ugrade novu elektroniku 

dimmu wrote:brate mili pojednostavnicu ti.odnesesh gitaru i kazhesh ja bi te i te aktivne magnete.oni ti izvade ove i stave nove i novu elektroniku koja ide uz te emg magnete i nishta tu komplikovano nema.nemorash qpiti dva magneta ako nemash para mozhesh za sada samo jedan,a kasnije drugi.koliko sam upucen aktivni i pasivni nemogu zajedno,ili mogu ali je veoma velika razlika u zvuku kada prebacujesh npr sa bridge-a na neck(ispravite me ako greshim) no o5 kazhem ti nema tu nikakve jebavancije samo odnesesh majstorima gitaru,tj tamo gde si qpio magnete i oni ti to lepo ugrade tako shto ce izvaditi staru elektroniku i magnete i samo ugraditi nove i to ti je to.znachi na tebi je da samo dash kintu,odnesesh gitaru i poqpish je kada ti ugrade novu elektroniku

Kraj i hvala...
Nego se pitam da li je rizik ugradjivati pasivne seymor duncan na gitare losijeg kvaliteta?Ipak pasiva zavisi i od drveta, a aktiva ne toliko...