Da li su stock magneti na js30 serijama jacksona pasivni?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dimmu
MF veteran

Re: Da li su stock magneti na js30 serijama jacksona pasivni?

Post by dimmu » 16 Feb 2009, 20:14

brate mili pojednostavnicu ti.odnesesh gitaru i kazhesh ja bi te i te aktivne magnete.oni ti izvade ove i stave nove i novu elektroniku koja ide uz te emg magnete i nishta tu komplikovano nema.nemorash qpiti dva magneta ako nemash para mozhesh za sada samo jedan,a kasnije drugi.koliko sam upucen aktivni i pasivni nemogu zajedno,ili mogu ali je veoma velika razlika u zvuku kada prebacujesh npr sa bridge-a na neck(ispravite me ako greshim) no o5 kazhem ti nema tu nikakve jebavancije samo odnesesh majstorima gitaru,tj tamo gde si qpio magnete i oni ti to lepo ugrade tako shto ce izvaditi staru elektroniku i magnete i samo ugraditi nove i to ti je to.znachi na tebi je da samo dash kintu,odnesesh gitaru i poqpish je kada ti ugrade novu elektroniku :D

jelenko

Post by jelenko » 16 Feb 2009, 21:00

dimmu wrote:brate mili pojednostavnicu ti.odnesesh gitaru i kazhesh ja bi te i te aktivne magnete.oni ti izvade ove i stave nove i novu elektroniku koja ide uz te emg magnete i nishta tu komplikovano nema.nemorash qpiti dva magneta ako nemash para mozhesh za sada samo jedan,a kasnije drugi.koliko sam upucen aktivni i pasivni nemogu zajedno,ili mogu ali je veoma velika razlika u zvuku kada prebacujesh npr sa bridge-a na neck(ispravite me ako greshim) no o5 kazhem ti nema tu nikakve jebavancije samo odnesesh majstorima gitaru,tj tamo gde si qpio magnete i oni ti to lepo ugrade tako shto ce izvaditi staru elektroniku i magnete i samo ugraditi nove i to ti je to.znachi na tebi je da samo dash kintu,odnesesh gitaru i poqpish je kada ti ugrade novu elektroniku :D

:bow: :bow: :bow:

Kraj i hvala...

jelenko

Post by jelenko » 18 Feb 2009, 10:04

Nego se pitam da li je rizik ugradjivati pasivne seymor duncan na gitare losijeg kvaliteta?Ipak pasiva zavisi i od drveta, a aktiva ne toliko...

:lol:

Post Reply