drvo je u redu, vrat prav,glava je pod uglom, tijelo iz jednog komada, elektronika je na izdisaju, unutra sam nasao sledece stanje :
2x 1MLog93 (volume)
2x 22KLin BO (tone)
ARCO 0,044/10 200V (kondenzatori)
(do sada nikad nisam nasao ovakvu semu mislio sam da se samo Log koriste ( i za V i za T ) moze li neko ovo pojasniti

bridge je ... znaci fale mu sarafi koji ga fixiraju (ima samo 1 od 4), ovi sarafi koji pomjeraju plocice (koje drze zice) su zardjali i neki se sami setaju...

civije imaju dosta lufta, i vidim da su mijenjane (ispod imaju dvije rupice viska od starih civija)

neck magnet je dobar, ali bridge je nesto slab, kad sam otvorio vidio sam da ima samo jedan saraf koji drzi jedno jezgro, a drugo nije fixirano na magnet (sto je po mom misljenju razlog toga sto je tisi).
sinoc sam shvatio da tijelo nije iz jednog komada :

ovo je slika iznutra, iz rupe za elektroniku. 2 vrste drveta su u sendvicu, nekih 10 slojeva, puno je drvo nije sperploca.
na glavi nista ne pise, jedino sto sam pronasao je nazad na plocici pise : MADE IN JAPAN (ne mora da znaci da je to originalna plocica, ali moze biti)
da li se isplati uloziti u ovu gitaru nekih 150 evra da se ubaci novi bridge, civije, elektronika i magneti (gledao sam na StewMac-u i dosao do te cifre) ?