Bc Rich STEALTH
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Bc Rich STEALTH
e pozdrav ljudi, evo moj prvi post, prva tema i bub. hehehe, naime imam ibaneza rg42dx black pearl i na njemu burazer i ja sviramo vec 3 godine, i sve sto imam da kazem o ovoj gitari je samo najbolje, ali posto se vec 3 godine stalno svadjamo oko gitare, kad ce ko svirati itd, a i kada idemo na probe burazer posudjuje od jarana nekog ibaneza gio serije (odron), pa smo skontali da je vrijeme za novu gitaru kako se ne bi svadjali, a i zelio bih nesto novo da isprobam, definitivno necu ibaneza uzeti, moj djecacki san je esp kh2 model, ali sam vidio da je bc rich ponovo lansirao stealth model (do sada je bio sam u custom shopu ako se ne varam), a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako dugo sam zagrijan i za tu gitaru. gledao sam na internetu na bc. rich stranici, imaju dva modela tribute i handcrafted. tribute je vjerovatno egzaktna kopija chuckove gitare ali u specifikacijama za handcrafted nisam nasao nista sto je odvaja od tribute modela? enivej, interesuje me ima li neko ko je svirao ili ima li neko ko moze pouzdano tvrditi neke DA i NE cinjenice za bc. rich stealtha?
Re: Bc Rich STEALTH
To je gitara od preko 2.000 eur,ne znam da li bi neko ovde mogao imati bilo kakve cinjenice iz licnog iskustva sa njom 

- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: Bc Rich STEALTH
Custom shop je skup, Chuck Schuldiner Tribute je oko 900 evra. Ne znam da li mix music i dalje prodaje bc rich, pozovi pa pitaj da li moze da se naruci.