Saveti oko kupovine gitare(morao sam da otvorim novi thread)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

XtrmntR

Post by XtrmntR » 21 Jun 2007, 15:18

a ja se istripovao da ima negde da idem kupiti. :):)

Mithrandir
MF veteran

Post by Mithrandir » 28 Jun 2007, 19:07

Evo mene ponovo!!! :)

Ovog puta sa gitarom u rukama! 8)

Hehe, pazario sam Epiphone LP Special II, Korg AX5G procesor, Marshall MG15CD pojacalo. Sve zajedno (+kablovi, kais, adapter...) oko 500 EU.

Odusevljen sam celokupnom opremom (sto i nije tesko s obzirom da je prva). Evo "drndam" vec nekoliko dana :lol:
Ne znam koliko sam "ovlascen" da dajem utiske :oops:

Prvi utisci su zaista izvrsni. Doduse, stekao sam utisak da veliku ulogu igraju efekti... Nekako sam sa akusticnom bio "go", a ovde upalim dist+delay i svaka nota zvuci super!!! :lol:
Ovih nekoliko dana mi je proslo u upoznavanju. Palo je nekoliko mojih melodija ( :oops: ), neke stvari koje sam ucio ranije, sam odsvirao (mada, usled neznanja, jos uvek ne mogu da "namestim" da bude BAS "onaj" zvuk), isprobavao sve efekte (jel' to neko rekao WAH?! :P )
Ono sto je strasno lose po socijalni zivot jeste to sto su mnogo "mekanije" zice, tj mogu da sviram gotovo ceo dan a da me "boluckaju" prsti. Akusticnu sam morao da ostavljam zbog krvarenja :P

Sve u svemu, preporuka za svaki deo opreme, a ja cu vas obavestavati kako ide i kako se razvijaju utisci!

Post Reply