Telo od klirita :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Telo od klirita :)
Vrlo korisna informacija! Savo, Oboss, mnogo hvala!
Hvala drugari, zovem danas i idem da proverim.
- mislim_stvarno
WOW 200 dolara za vrat!!!!
Mislim, ok kapiram da je lakse falsifikovati telo ako imas oroginal vrat, ali ovo je mnooogooo.
Pa evo sad pokusavam da nadjem neke cene polovnog IC300, i nema ga bas nesto, ali cena mu se krece izmedju 250 i 650$ (!?), ali opet 200 samo za vrat
...
Mislim, ok kapiram da je lakse falsifikovati telo ako imas oroginal vrat, ali ovo je mnooogooo.
Pa evo sad pokusavam da nadjem neke cene polovnog IC300, i nema ga bas nesto, ali cena mu se krece izmedju 250 i 650$ (!?), ali opet 200 samo za vrat

Meni se cini da ce ovde biti uposlen neki od majstora
Razmisljam se oko materijala i pickupa dosta. Ako sam dobro shvatio ovo telo ima poprilicno svetao zvuk? Ako je tako onda bi najbolje legli vrat od mahagonija (a mozda maple vrat da zasladi srednje?
) i neki tamniji magneti (tipa norton?)

Razmisljam se oko materijala i pickupa dosta. Ako sam dobro shvatio ovo telo ima poprilicno svetao zvuk? Ako je tako onda bi najbolje legli vrat od mahagonija (a mozda maple vrat da zasladi srednje?

Zvao sam. Nemaju deblje od 10mm. Imaju 2 vrste lepka. Cale je poslao thenicare da se malo vise raspitaju pa kad ja dobijem neke nove informacije, javljam.
- sirac-šunka
- vragolan
Moz za mene jedan ovakav providno zuckast bubanj: