prva elktricna!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Nekonstantni

Re: prva elktricna!

Post by Nekonstantni » 08 Jun 2010, 04:46

dejankuki wrote:Svi me ovde znaju da sam Jolana defender 'till death......

decko... kupi bilo sta.. ionako ces za nek vreme zaznati tacno sta ti treba, sta hoces i koji zvuk juris.. a prva gitara ce uvek biti tu... za experimentisanje... ;)
Možda bolje da kupi akustičnu prvo :)

Nekonstantni

Post by Nekonstantni » 08 Jun 2010, 04:51

Boogie Woogie wrote:stvarno bre.
Ovo je čist dokaz da pravo na izbor treba ograničiti..

Ko kad dođeš u bioskop, a ono prazna sala, pa ti sedneš na jedno mesto i onda počneš "ček da vidim da nije tamo udobnije..", pa posediš par minuta, pa onda "ček možda se odande bolje vidi ", pa posediš par minuta pa onda "ček da odem skroz na kraj", pa drž na početak, pa drž noge preko naslona, pa drž ovo pa drž ono..i dok se ti smestiš, prođe pola filma.

I kad prođe ceo film, ti opet nisi siguran da li bi bilo bolje da si sedeo skroz napred..

A kad uđeš u prepunu salu, pa snimiš prazno mesto gore levo, pa se jedva nekako ipak tamo uguziš..a ti sav srećan što ne stojiš ko oni što su ušli posle tebe.

Tako i ovde sa gitarama..
Pa još kad se sa pojačalima krene u sitna crevca..lepo da ti se prikenja.

Jel bolje prvo da nađem ribu, pa tek onda gajbu..ili ću prvo gajbu, pa onda ribu? misim šou..
Lepo rečeno :bravo:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 08 Jun 2010, 05:15

Boogie Woogie wrote: Ko kad dođeš u bioskop, a ono prazna sala,...
(Mesa) Boogie Woogie, ne znam kako licno posmatras stvari, ali kada repartiras na post ti u vecini slucajeva koristis kao svoju tezu ili argument nesto sto se zove 'worst case scenario'.

Gde si to video da ljudi tako rade po praznom bioskopu molim te? I koliko puta? Nema ta pojava toliki statisticki uzorak da bi bila razmatrana u nekom sirem kontekstu i/ili primenjivana u bilo kakvoj analogiji posmatranih sistema. Ja recimo ne pamtim da sam takvo nesto video a kamoli uradio. Secam se, mozda par puta, po nekim trecerazrednim bioskopima gde obitava dno naseg drustva na zalost (ne zalim sto obitavase, nego zalim sto smo imali dno i sto su oni bas na dnu). Barabe, drugim recima. :mrgreen:

Stanko

Post by Stanko » 08 Jun 2010, 10:40

Nekonstantni wrote:Ove gitare su atraktivne scenski zbog njihovog oblika ali im je to i najveća mana po mom mishljenju jer su dosta nezgodne za sviranje iz sedetjeg polozaja sto vetjina nas najcheshtje i radi...tako da uz ovu gitaru možeš odmah da kupiš i jedan kosmodisk jer će leđa da ti stradaju :ziveli:
Mislim da si pobrkao sa V modelima :) explorer-like gitare imaju to udubljenje koje legne na butinu i nema problema ;)
Samo sto nekima smeta sto lakat leve ruke zna da udara o krak ;) :ziveli:
Meni na primer to uopste ne smeta, ali V jeste zlo svirati sedeci :D

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 08 Jun 2010, 11:00

mozda, ali npr rhodes v je savrsen i za sviranje sedeci, samo onaj kraci krak stavis na stolicu medju noge, eventualno podignes levu nogu da se gitara malo osloni i :metal: :gitara1: :gitara2:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 08 Jun 2010, 13:53

verovali ili ne probao sam bc rich da sviram sedeci,u svim mogucim pozicijama,mislim ne preponi,medju noge,odlicno lezi :D

Vaske023

Post by Vaske023 » 09 Jun 2010, 13:01

Kako li se tek ove sviraju sedeci :D
Image
dok na ovoj mozes i da sedis
Image
:D

Born_Dead

Post by Born_Dead » 09 Jun 2010, 13:53

Vaske023 wrote:Kako li se tek ove sviraju sedeci :D
Image
dok na ovoj mozes i da sedis
Image
:D
ovaj prvi te malo bocka,dok ti ovaj drugi masira jaja :XD:

natureflame

Post by natureflame » 21 Jun 2010, 02:07

Uzimaj to decko, ja imam tu ariu vec skoro godinu dana i u super je stanju, tad sasm je platio dobrih 18 hiljada, tako da se tebi pruza dobra prilika, srecno :D

Post Reply