Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Zemlja Telecaster-a
ja sam pratio pa ne znam sta je uzeo 

Samo da podsetimnemanjavelimirovic wrote:sad imam sve vrste zvukova gitara, osim hollow i jazz/jagmaster

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nebojsak wrote:Samo da podsetimnemanjavelimirovic wrote:sad imam sve vrste zvukova gitara, osim hollow i jazz/jagmaster

- Hotstepper
Taj bassman mu bash daje "kohones"
(a, shto pochinjem da uvezhbavam meksikaNJski, zbog novog chlana porodice
)
I stvarno bi mogli da kad Funkomat i Baba Slim zavrshe njihove telce organizujemo neko "telecaster shootout" okupljanje, kao na onom snimku shto je neko bio okachio...
Potroshimo po koje pivce/rakijicu, izmenjamo malo kroz ruke sve komade, shta kazhete?
ps.
ti Nemanja za taj dan angazhuj shleper, da potrpa sve te tvoje komade u kolekciji

I stvarno bi mogli da kad Funkomat i Baba Slim zavrshe njihove telce organizujemo neko "telecaster shootout" okupljanje, kao na onom snimku shto je neko bio okachio...
Potroshimo po koje pivce/rakijicu, izmenjamo malo kroz ruke sve komade, shta kazhete?

ps.
ti Nemanja za taj dan angazhuj shleper, da potrpa sve te tvoje komade u kolekciji

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

hotstepper i velimirov (makedonac na chatu) telecaster otpakivanje kod Babslima na gajbi

Znaci, nisam jedini koji ima 3 alke u uvu.
Ovi telci izgledaju too sexy!

Ovi telci izgledaju too sexy!

- Hotstepper
...shta da ti pricham, bio mlad, lud..
I ranije sam imao 5 komaNda, sad imam (samo) 4 mindjushe.

I ranije sam imao 5 komaNda, sad imam (samo) 4 mindjushe.
Momci, šta da vam kažem... Druženje te večeri je bilo kratko, ali onako... intenzivnih emocija.
Ne kupuju se svakog dana 2 Telca, ej...! 

...al' sto voli da ljusti celofan!nemanjavelimirovic wrote:

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo jos jedan kratak test koji sam radio vishe zarad pojacala nego novog telca, ali i da ovde metnem....
Fender lite ash na Roland Cube-u 60 sa fultone fulldrive kopijjom (prepravljen behringer)...

Fender lite ash na Roland Cube-u 60 sa fultone fulldrive kopijjom (prepravljen behringer)...

Nemanja ne vidim dobro sa tih slika, jel to neki Thunderbird iza ili kopija neka?! Devojci mi 18-i pa ce da joj kupe bas, a ja ako je ubedim da uzme Epiphonov taj uzecu njen Fender J , a posle cu da uzmem i ovaj, pa cu da imam i humbacker bas!
Da nije neko probao pa da zna kakvi su u odnosu na originale? E da uzeo sam Strata, sad jurim Telca, uhvati me sindrom! Okacicu cim mi prodje ruka, za neki mesec, ako budem mogao da sviram 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ovaj moj je Epiphone Goth thunderbird, i zasad bolju bass gitaru nisam imao...tako da mi je odlicnaKurtz wrote:Nemanja ne vidim dobro sa tih slika, jel to neki Thunderbird iza ili kopija neka?! Devojci mi 18-i pa ce da joj kupe bas, a ja ako je ubedim da uzme Epiphonov taj uzecu njen Fender J , a posle cu da uzmem i ovaj, pa cu da imam i humbacker bas!Da nije neko probao pa da zna kakvi su u odnosu na originale? E da uzeo sam Strata, sad jurim Telca, uhvati me sindrom! Okacicu cim mi prodje ruka, za neki mesec, ako budem mogao da sviram

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Da kazem, i ovo je neki test, sa novom pedalom, pa da i ovde turim!

Evo da se i ja konačno prijavim sa trajnim prebivalištem u Zemlju Telecastera.
Ovde samo ''pasoš'' za Z.T., a na drugoj temi opširnije... ( viewtopic.php?f=18&t=16032&start=135 )

Ovde samo ''pasoš'' za Z.T., a na drugoj temi opširnije... ( viewtopic.php?f=18&t=16032&start=135 )

- Hotstepper
"...you can eat you breakfast of this amp, good friend loaned me that, and it's clean..."