Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
kontam da ti je to gotovinski popust od 15% - znaci - cena 48.423, a za kes 41.160...valjda16 - 61 wrote:Cena 48 000, na sajtu stoji da je snizenje na 41 000
u prodavnici na gitari isto pise 48 000 a prodavac mi pobeze negde danas pa ne stigoh da ga priupitam kolika je stvarna cena.
Lepo mi lezi strat bas onako kako volim, ovaj Godin ga sije za 15 - 20% sto se zvuka tice mada i pojacalo je imalo mnogo uticaja ne mogu da lazem, ali jebe me cena i taj vrat. Ne tezim ja tom singl zvuku toliko, cisto sam opazio da je bas razlika velika pogotovo u jacini zvuka, kada rade kao humbucker to je i vise nego pristojan zvuk i zbog toga cu najverovatnije i uzeti ovu gitaru. Sa nekim boljim magnetima kontam da se bas moze dosta dobiti sto se zvuka tice, lep kvalitet i dosta nijansi.Kristijan wrote:Šta znam, meni taj Godin super leži u ruci. Ja volim veći radijus, i malkice širu grifplatnu. Ako ti ovaj Strat lepo leži u ruci, sasvim razumem zašto ti Exit 22 ne odgovara, mada ja mislim da je to odlična gitara. Inače jaaaaaako retko ćeš da naiđeš na gitaru kod koje splitovani hambaker daje pravi singl zvuk. Jako teško sa fabričkom strujom na gitari od 400 i kusur ajvara.
Pise novogodisnji popust, zvacu ih sutra pa cu pitati. Ako moze jos i gotovinski da se dobijekarton wrote:16 - 61 wrote:Cena 48 000, na sajtu stoji da je snizenje na 41 000
u prodavnici na gitari isto pise 48 000 a prodavac mi pobeze negde danas pa ne stigoh da ga priupitam kolika je stvarna cena.
kontam da ti je to gotovinski popust od 15% - znaci - cena 48.423, a za kes 41.160...valjda
karton wrote:16 - 61 wrote:Cena 48 000, na sajtu stoji da je snizenje na 41 000
kontam da ti je to gotovinski popust od 15% - znaci - cena 48.423, a za kes 41.160...valjda
Jel???16 - 61 wrote:Pise novogodisnji popust, zvacu ih sutra pa cu pitati. Ako moze jos i gotovinski da se dobije
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest