Haha, you've got that right.MUzzY wrote:That awkward moment when everyone realises I'm an asshole...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Haha, you've got that right.MUzzY wrote:That awkward moment when everyone realises I'm an asshole...
umart wrote:probaj svaki tokai,dzabe ti ja sad odje pisem,niti znam sta im je ostalo u prodavnici niti dal je neki komad stigao/izvadjen iz magacina.to flamed,quilt i sl ti je opis kako je obradjen taj sloj javora sto ide preko trupa gitare,da bi se dobio drugaciji finis.nije to razlika u kvalitetu,vec samo vizuelno,nekom se dopada ovo,nekom ono.svi ti tokai-jevi od aldera su do 350 e,koliko se sjecam,ti fala bogu ponesi sto vise mozes,mozda glava poludi i da ti neki super dil na neku gitaru koja kosta mnogo vise (meni nije htio da spusti cirrus5 ne vidio se).
taj honeyburst bi trebao da se izdvoji svojim tonom,jer je za klasu deblji i masniji i zaokruzeniji od ostalih,ostali su isto dobri,ali mi zvuce modernije,cistiji su na drajvu,koncizniji.ima ko voli ono,ima ko voli ono,sve je do ukusa.
provjereno rade do 6 preko radne nedjelje,subotom ili do 3 ili do 1,nedjeljom nikako.znam jer je bila frkica oko toga kad sam ja kupovao bas prosle nedjelje.
E, sad, to je sa najcrnje tacke gedita.umart wrote:ja samo pokusavam da pomognem,mada jesi u pravu,koji djavo se ja ubijam od preporucivanja gitare koja se meni toliko dopala,umjesto da mudro cutim i cekam da mi upadne neka kinta...
samo mi je zao da neko nekome valja neka vesla kad moze da se lijepo prodje,sve mislim oticicu nedje na neku svirku,i ako vecina ne uzmu vesla,necu morati da ih slusam.
Jbg, voleo bih celo, al ko zna kolko to kosta. I violina isto.MUzzY wrote:Kupi violinu? Nema veceg old skula od toga. Cello ako imas dovoljno jake ruke...
Naravno, Snezana, hvala na savetima. Sad znam da bi Epifon za one prate vrv bio i najgori izbor.nebojsak wrote:Uzmi šta oćeš, samo ne smaraj više.
Jes vala tako!MUzzY wrote:Ma cello od sperke moze za male pare da se uzme. Kosta ko Epi.
A dublji je stim i manje zica ima. Bice ti lakse da sviras. EMG mu bas lezi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest