Mex je...Ja sam uzeo pre godine nove su bili oko 50k....Alnico su singlovi.....Jako lepo radi....Gitaroholicar wrote:Probah u mitrosu juce Classic Series '60s Stratocaster
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/119 ... -Sunburst/
Nisam bas neki znalac oko Fendera, pa me zanima jel to meksikanac il azijat?
I kakvi magneti idu u nj, posto sam bio u zurbi i nisam ubadao u pojacalo. Al pod ruku, znaci savrseno leze i fin zvuk i sustain ima.![]()
Kontam da kad se skupe novci pada nesto ovog tipa.![]()
Probao sam i tu road worn seriju, i ne svidja mi se nikako. Zanimljiva je ideja, al previse je razdrkano za moj ukus, i to bez stila.
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- Gitaroholicar
Bilo bi lepo kad ga ne bi prodali dok ja skupim novce, posto kontam da je u pitanju dobar komad. Ostale sto sam probao ne rade ni blizu toliko dobro 

Danas kod drugara, celodnevna zajebancija sa pedalboardom, pravljenjem lanca, isprobavanjem, podesavanjem, malo jamovanjem itd kako to uvek i ide...
Pedale cete prepoznati sa slike, tako da mislim da nema potrebe da pisem posebno sta je sta, ako neko bas ne zna neku, nije problem i da se napise.
Btw, od svega, moj je samo skvajer.
Dobitna kombinacija po mom ukusu je H&K crunch channel (2. kanal) + Line 6 dl4 + MXR EQ uz cry baby po potrebi. Krem krem.
TC nova drive solidna pedala, ima dosta kombinacija za cackanje pa ko sta voli, ali je jaca i masnija od H&k (a poslednjih par meseci Tubeman zvuk mi je savrsenstvo ), i vrlo dobra za solaze, digi chorus nije spektakularan, ali sasvim umeren i dovoljan... Uskoro ce on vrv na dobos za neki malo kvalitetniji... i lancu jos fali reverb, vrv TC i to je to za jedan dug period.
Bio je povezan jedan period i TS9 i Line 6 DL4 (to su pedale od drugog lika pa zato i nisu u finalnom lancu), ali ne i u trenutku slikanja.
Btw, svirano na Marshallu vs100r, 1 lampa samo i jedan period direkt kroz mixer na nekim JBL kutijama... Nazalost, nema nikakvih klipova trenutno, ali bice uskoro da se podesimo kako treba, a i ubacimo nekog pravog lampasa u mix. Pozz

Pedale cete prepoznati sa slike, tako da mislim da nema potrebe da pisem posebno sta je sta, ako neko bas ne zna neku, nije problem i da se napise.
Btw, od svega, moj je samo skvajer.

Dobitna kombinacija po mom ukusu je H&K crunch channel (2. kanal) + Line 6 dl4 + MXR EQ uz cry baby po potrebi. Krem krem.
TC nova drive solidna pedala, ima dosta kombinacija za cackanje pa ko sta voli, ali je jaca i masnija od H&k (a poslednjih par meseci Tubeman zvuk mi je savrsenstvo ), i vrlo dobra za solaze, digi chorus nije spektakularan, ali sasvim umeren i dovoljan... Uskoro ce on vrv na dobos za neki malo kvalitetniji... i lancu jos fali reverb, vrv TC i to je to za jedan dug period.

Bio je povezan jedan period i TS9 i Line 6 DL4 (to su pedale od drugog lika pa zato i nisu u finalnom lancu), ali ne i u trenutku slikanja.
Btw, svirano na Marshallu vs100r, 1 lampa samo i jedan period direkt kroz mixer na nekim JBL kutijama... Nazalost, nema nikakvih klipova trenutno, ali bice uskoro da se podesimo kako treba, a i ubacimo nekog pravog lampasa u mix. Pozz

Meni se bas juce sjebao DL4. Jednostavno prestao da radi...
Poznajem lično dvojicu sa sličnim problemom, a i po netovima ima primera. To me je i odvratilo od razmišljanja o kupovini. Loše za spravu od 250 ojra.
Funkomat, setio sam se sad kako je proshao BaalBehrit pa ti mozda bude od pomocji 
na dnu strane imash njegov post :
viewtopic.php?f=43&t=819&start=2595

na dnu strane imash njegov post :
viewtopic.php?f=43&t=819&start=2595
E hvala. Otvoricu pedalu pa cu videti na sta lici...
Probao mladjeg brata grg150 od zeta,dosta je meksa u odnosu na mog rg-a 350....tremolo takodje dosta meksi od mog zero edge-a...generalno ok gitara za te novce....
Spoiler:
- mislim_stvarno
da nije do razlicitih zica?
inace, ova tvoja je mnogo kul gitara
inace, ova tvoja je mnogo kul gitara

pa moje stock su 9,a valjda su i njegove,kontam posto na mom su bile 9 daddario...
Uzivo boja vuce malo na narandzasto zuto i izgleda lepse
Po meni 370dx koji sam video u mitrosu je vrh,ali nisam ga svirao
Uzivo boja vuce malo na narandzasto zuto i izgleda lepse

Po meni 370dx koji sam video u mitrosu je vrh,ali nisam ga svirao

- mislim_stvarno
ja sam prestao da kupujem drndario jer su dosta tvrdje od drugih zica
Nemam pojma, moje gitare su crne, pa me smara ta boja
meni su medju najboljim rgovima koje sam video bili rg370rrd (road rubber red, mat-reljefna crvena, mozda cak i gumirana) i rgr465m u crvenoj boji, pa onda dodju ovi drecavi kao tvoj i neon green 

Crni 370?Gosa wrote:Po meni 370dx koji sam video u mitrosu je vrh,ali nisam ga svirao![]()

da crni...jurio sam iskljucivo sa zero sistemom,pa naisao ovaj zuca 
Bio je i u crnoj boji ali mi se nije svideo...koje mi zice predlazes?

- Dersu Uzala
- mislim_stvarno
a jbg, imas celu temu od 100ak strana o zicamaGosa wrote:da crni...jurio sam iskljucivo sa zero sistemom,pa naisao ovaj zuca