Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Gitaroholicar

Re: Oprema Koju Imate

Post by Gitaroholicar » 05 Feb 2016, 18:42

Headstock je za gitaru u sustini "drzala" gumica kojom su zatvorili taj celofan. Cim sam skinuo gumicu i otvorio, otpalo ko malter :)

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 05 Feb 2016, 19:15

1.Radnik iz Mitrosa nije adekvatno upakovao gitaru za slanje kurirskom sluzbom.
2.Kurirska sluzba je duzna da stetu nadoknadi prodavcu ako je ostetila paket u transportu. Ali, sa druge strane paket nije bio adekvatno zapakovan od strane Mitrosa, verovatno i neprijavljen i neobelezen kao "lomljiva roba".

U svakom slucaju, dobro si proso'. :) A za mitros je to mali gubitak (nabavna cena gitare) koja je verujem ispod 100e. E sad ko ce kod njih da snosi tu stetu, njihova je stvar. garant ce je odneti majstoru i zavrsice taj hedles na kp.

Gitaroholicar

Post by Gitaroholicar » 05 Feb 2016, 19:23

Navodno su stavili da je lomljiva roba, ali nigde to na paketu ne pise. Kad sam otisao u postu da prijavim, bilo je ljudi pre mene koji su slali nesto. Njihovi paketi su celi bili izlepljeni i pisalo LOMLJIVO crvenim slovima. I onda su odma drugacije postupali sa takvim paketima...

Frostensen

Post by Frostensen » 05 Feb 2016, 20:48

Ne znam, meni to sa potrebom da se na vecem paketu naglasi da je lomljiva roba nije najjasnije. Nekako, imas zdrav razum ne zivis u pecini i odokativno mozes da procenis po kutiji s cim ima posla. Kad vidis relativno pljosnatu kutiju pravougaonog oblika, ne mora bas da ti pise da je unutra tft ili led ekran. Asocira te po dimenzijama, a kutija za gitaru nije kocka pa da ne znas sta je unutra. Takodje, nisam siguran kolika sila je potrebna da bi se glava skroz odvalila od vrata gitare. Pa nije to islo avionom iz Nisa nego kombijem nekim, tako da, sumnjam da bi i bolje pakovanje i cuveno "fragile" spaslo gitaru od te sudbine.

Gitaroholicar

Post by Gitaroholicar » 05 Feb 2016, 22:21

pa ne znam sad vise. Po ovom trackovanju paketa, stigao je u NS u 3 ujutru, i promenio je do tad vec 3 vozila. Ne verujem da je neko imao strpljenja u to vreme, boleo ih q :)

Rockatansky

Post by Rockatansky » 05 Feb 2016, 22:57

Gitaroholicar wrote:
Spoiler:
Image
Jedno su nadanja, drugo je realnost :)

Da li je neko imao ovakvih slucajeva sa brzim postama, mitrosom i ostalom bagrom. Sta raditi, koje su mogucnosti...?

Ju koliko treba da je bacaju da bi se ovo desilo, ajde da se ne lazem, nije mogla samo da ispadne, morali su je bacati ono bas divljacki!!! :evil:

pisac

Post by pisac » 05 Feb 2016, 23:54

Postoji mogucnost da je gitara bila slomljena u prodavnici.Kad dodje vreme da neko naruci,ide ona.Kad kupac reklamira,gitara se vrati u prodavnicu,sa obrazlozenjem da je slomljena u transportu,i gazdi niko ne odgovara za slomljenu gitaru.Kupac dobije drugu,a radnici odahnu...

clapton

Post by clapton » 06 Feb 2016, 02:45

vrlo moguce, s obzirom da je hedstok bio zalijepljen/zakacen.

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 06 Feb 2016, 11:25

Informacija iz prve ruke: kuriri zbog brzine utovara pakete BACAJU izmedju kombija/magacina.Osim ako na paketu ne stoje crvene jako vidne nalepnice LOMLJIVO.
Ali ako je gitara iz stvarno poslata vec polomljena, i namerno nije obelezena kao lomljiva roba, onda su ljudi iz te prodavnice vrlo pokvareni,gube svako poverenje za dalju kupovinu kod njih i idu na stetu kurirskim sluzbama.

@ Gitaroholicar
Ako ti je stalo da ovu pricu isteras do kraja, kada dobijes novac natrag, kontaktiraj gazdu i upravu Mitrosa u Beogradu, sa uredno poslatim slikama,fotokopijama i opisom sta se desilo. Pa nek odgovorni odgovaraju. Jes' da je cimanje, ali jedna vetrenjaca manje.

The Truth is Out There sto bi reko' Fox Molder.

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 06 Feb 2016, 11:30

Ne verujem da bi ih i najmanje bilo briga da to uradi.

Gitaroholicar

Post by Gitaroholicar » 06 Feb 2016, 12:18

Pa i ja kontam da ih zabole. Da je neka skuplja gitara u pitanju, mozda bi i vredelo

pisac

Post by pisac » 06 Feb 2016, 12:35

Pa moze se reci da nisi nahebao posebno,osim sto si se nervirao(a nadam se da nisi)...platio si skolu,i to ne preskupo,pa ubuduce kad nesto kupujes,odi licno i personalno.Posebno kad je u pitanju gitara.Pojacalo sam jednom narucio,i ziv nisam bio sta ce i kako da stigne_ispravno,neispravno,ogrebano,učukano...na srecu,sve je bilo ok,ali sta ce meni adrenalnin te vrste?Vidim,platim,nosim.Na obostrano zadovoljstvo.
Ovo sa ostecenjem u prodavnici je samo pretpostavka,i tesko dokaziva.Pusti sve kako je,nisi ostecen ako ti vrate novac.Pozdrav,i izvini sto savetujem ovako,mozda sam dosadan.

Gitaroholicar

Post by Gitaroholicar » 06 Feb 2016, 12:59

Pa solidno sam se iznervirao, al bio drugar kod mene kad je gitara stigla. Prva 2 minuta se solidarisao sa mnom, onda je krenuo da me zajebava :D

Sad mi je smesno to sve, al naucio sam lekciju :)

nenadg

Post by nenadg » 06 Feb 2016, 14:43

Frostensen wrote:nnnnPa nije to islo avionom iz Nisa...
Шта фали авионима који полазе из Ниша ?

bancika

Post by bancika » 06 Feb 2016, 17:51

Nadam se nista...u petak letim iz Nisa po prvi put. Jeej, nema cimanja do bg.

Post Reply