Dersu Uzala wrote:
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
-
Kill surf city
Would. Oprastam i K hedstok. 
- Dersu Uzala
Trac apdejt.Dersu Uzala wrote:http://s417.photobucket.com/user/DersuU ... dog?sort=3
Ovaj amber-burst ostaje u shopu neko vreme (nema ni jedne druge gitare) pa treba da svrati Bonamasa ovih dana kad stigne ceri. Pa kao on da proba, on kao zna.
Proslog ponedeonika je bio ugovoren miting u studiju gde njegov bend vezba ali se on (zadnjeg dana probe) razboleo i nije dosao. Kad je to cuo njegov gitar teki, seo odma na avion za Njucu pa ni on nije bio tamo. Ali kako je to jedan od najpoznatijih i najizvikanijih studija za probe u El Eju, bilo je tamo drugih njuski i popadali su na bulju kolektivno. Tako da se isplatilo, bice nesto od bizmisa a sa Dzoom ce se videti kad ovaj prezdravi. Kompletan bend je bio tamo (sa svom opremom, dovezo je 18-wheeler, nema zezanja, koriste svoj live rig na probama) i ovi rekose Leu da ce Dzo ziher da pazari par komada jer je gear freak a ovakav gear nisu u zivotu videli.
Stej tjuned.
- Dersu Uzala
Probo ranije ali evo ovaj baja snimio malcice. Pa ko voli taj do besvesti trebly i twangy momenat (pa jos na Lespolu sasve hambakerima), nadravlje:
Tamo negde pri kraju moste cujete junacki sustain kad se baja malo 'otvori'.
Tamo negde pri kraju moste cujete junacki sustain kad se baja malo 'otvori'.
Jako los zvuk. Cime je ovo snimano, kineskim pc mikrofonom?
Steta, vrhunske, jedinstvene, gitare... a jos niko da snimi posten demo, pa da se to konacno i cuje malo...
Di je Phil X???
Steta, vrhunske, jedinstvene, gitare... a jos niko da snimi posten demo, pa da se to konacno i cuje malo...
Taj Kramer sabija Dersu... prejeben rok zvuk. Ako neko naleti na tu đitru ovde, neka mi javi 
- Dersu Uzala
Ih, a Dutja, Livio, Anton, Casey?sinisake wrote:Jako los zvuk. Cime je ovo snimano, kineskim pc mikrofonom?![]()
Steta, vrhunske, jedinstvene, gitare... a jos niko da snimi posten demo, pa da se to konacno i cuje malo...Di je Phil X???
A za ove Scala guitars je manje vise tacno. ZIvimo u nadi. Niko na svetu ne zna di je Exer, ali onomad su rekli pocetkom avgusta. Taj njegov partner/gazda je prebacio citavu operaciju iz officea/radnje u svoju kucu tako da mi to smrdi anyway. Em je jos dalje em ko bi to radio sem ako lose ide bizmis. A ako bizmis lose id, ko ih jebe onda. Anyway, bice sugitno i drugi ugodjaj/feeling na potencijalnim buducim videojima jer nemaju vise tu prostoriju u kojoj je Exer sve to snimao (to je mala prostorija doduse, i nije nesto, mozd abude i bolje zvucalo kod kuce). Btw, meni Exer ne bi nikakav instrument prodao, meni su njegovi demoi katastrofa. U svakom smislu. Sem sto je on smeske.
Mic je koliko vidim SM57.

Last edited by Dersu Uzala on 04 Aug 2013, 20:04, edited 2 times in total.
- Dersu Uzala
+Hopkins+ wrote:Taj Kramer Scala Underdog sabija Dersu... prejeben rok zvuk. Ako neko naleti na tu đitru ovde, neka mi javi
-
Kill surf city
Zna se ko prosi, a ko Scalu™ nosi.
Hehehe, jebiga... izgledao isto kao kramer, šta da se radi, pogreši čoek...
- Dersu Uzala
Koji Kramer? Ovi Djibsonovi? GKG nije nikad imao u ponudi LP style djitru. A Djibson Kramere ne bi' komentaris'o.
-
Kill surf city
^
ovo jes kramer alu neck vintezDersu Uzala wrote:
- Dersu Uzala
Taj jeste. Ja micio on referira na video ozgo. Pardoniram se. U to ime onda...