Hahah... razumem te skrozkomil wrote:Ja sam ove nedelje kupio još 3 gitare.Ja sam bolestan čovek
zovite čike u belom.
Ima i već skoro godinu dana kako ne sviram nigde.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hahah... razumem te skrozkomil wrote:Ja sam ove nedelje kupio još 3 gitare.Ja sam bolestan čovek
zovite čike u belom.
Ima i već skoro godinu dana kako ne sviram nigde.
board index wrote:Hahah... razumem te skrozkomil wrote:Ja sam ove nedelje kupio još 3 gitare.Ja sam bolestan čovek
zovite čike u belom.
Ima i već skoro godinu dana kako ne sviram nigde.. Mene zadrzava bebac i da se ne razvodim bas zbog gitara
, a pri tome niti sviram negde, niti planiram... jednostavno jbiga
. Koje si uzeo? Stavi koju fotku
Hvala, matori! Osnovna ideja sa pasivnim piezom je bila čisto da probam da izbegnem bušenje mesta za bateriju. Medjutim, tek sam pre neki dan video da signal od magneta i piezo signal ne mogu da se blenduju bez aktivnog internog preampa, tako da me čeka mnogo više posla i utrošenog novca nego što je u startu bila ideja. Vrlo verovatno će kombinacija biti Fishman VT Powerbridge + Fishman Powerchip.bancika wrote:jel ces da kacis neki preamp na gitaru ili uzimas pasivni signal od pieza? Ovo drugo nije idealno i verovatno zato retko koja gitara fabricki ima pasivni piezo. Piezo daje signal vrlo visoke impedanse koji ne bi trebalo da razvlacis daleko pre nego sto ga makar ne bufferujes. Za pasivni piezo ti treba 2M pot ili cak i veci ako mozes da nadjes. Ako stavljas neki buffer ili preamp u gitaru, on ide pre volume pota, pa onda volume moze da bude dosta manji. Mozda uz malo deljanja moze da stane jedna 9V baterija ispod maske telecastera pa makar da stavis neki prosti FET discrete buffer i onda si miran. Sta si planirao sa preampom?
btw, cestitke na kupovini, deluje kao jako fina gitarica
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest