HItno!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: HItno!
Auh, kako zvuci ovaj telac na onijem klipovima, pogotovo na neck poziciji 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Vratih se sa probe upravo - radili smo 3 ipo ili 4 sata...
Hvala vam svima...pa ja sam presrecan ako bar probam, mislim da je dil uspeo kako meni odgovara, uh...super!, ali moja trenutna situacija tako diktira da mi je i 100E koje sam planirao za kofer da je uspela zamena pod prvim uslovima, mnogo...(mada bi ih dao) Dakle namam posao, zavrsio sam vishu shkolu i faks, a zivim kod roditelja iako imam svoju gajbu koju treba da napunim stvarima, da ofarbam stolariju, da izbetoniram ulaz i tako dalje
,...A posao ako bude krenuo (cekam neke rezultate konkursa - da ne pricam da ne ureknem), onda ce biti ok, mada i tad cu morati svaki evro da brojim jer hocu i da se osamostalim i sve...a tih 200E nije nikakva para, nemojte pogreshno shvatiti, nego jednostavno sad mi nije momenat da dajem 200E (a poshto znam sebe - odmah bi i kofer uzeo znaci jos 100), takoreci 300E za dobudzivanje muzicke opreme...Na stranu sve moje zelje i prohtevi, ali sviram u dva autorska i dva - tri cover benda (za jedan neznam status)...Od autorskih smo vecinu svirki u minusu ili pozitivnoj nuli (ne zalim se - da ne shvatite pogreshno) a od covera tek sad treba da bude neshto ponovo....
I Sinisha je u pravu, ali i Kristijan je upravu i Frkadela je upravu - u stvari svi jeste upravu, zbog dobrih razloga...naravno da je neko od Vas u ovoj situaciji i ja bih mu zeleo da pazari tu gitaru koju zeli ceo zivot, ali sta ces - takva je situacija, da ne mogu, niti zelim ni da pozajmljujem pare (to nikad ne radim), niti da dajem sve shto imam u shteku, jer jbg...ko zna. Eto saga se zavrshava shto se mene tice, ali nastavak sledi..kako vec to ide....
Bitno je svirati. Bice, samo treba malko spustiti loptu i ne zaletati se...tako sam naucen. A ni tih 1599E koliko je kod thomana nije strashno ako mi krene posao, mislim, jbg za 6-7 meseci mogu uzeti novu ili naci ponovo u oglasima istu takvu...
Nego - nashao sam sundjer i sad cu da napunim 335, pa da bude kao kod Troy-a Van Leuven-a
pa onda nece mikrofonisati, jer ostalo je ok...a telca sam sad svirao na probi i dobice twang king-a magnet prednji i to je to zasad....IDEMO DALJE!!!

Hvala vam svima...pa ja sam presrecan ako bar probam, mislim da je dil uspeo kako meni odgovara, uh...super!, ali moja trenutna situacija tako diktira da mi je i 100E koje sam planirao za kofer da je uspela zamena pod prvim uslovima, mnogo...(mada bi ih dao) Dakle namam posao, zavrsio sam vishu shkolu i faks, a zivim kod roditelja iako imam svoju gajbu koju treba da napunim stvarima, da ofarbam stolariju, da izbetoniram ulaz i tako dalje

I Sinisha je u pravu, ali i Kristijan je upravu i Frkadela je upravu - u stvari svi jeste upravu, zbog dobrih razloga...naravno da je neko od Vas u ovoj situaciji i ja bih mu zeleo da pazari tu gitaru koju zeli ceo zivot, ali sta ces - takva je situacija, da ne mogu, niti zelim ni da pozajmljujem pare (to nikad ne radim), niti da dajem sve shto imam u shteku, jer jbg...ko zna. Eto saga se zavrshava shto se mene tice, ali nastavak sledi..kako vec to ide....

Nego - nashao sam sundjer i sad cu da napunim 335, pa da bude kao kod Troy-a Van Leuven-a

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Well...shta reci...a i narokali smo dosta stranaxspaceman wrote:the end ?![]()

- sirac-šunka
- vragolan
Mislim da bi se Rocket i mnogi na forumu (osim ovih clanova iz Cacka
) iznenadili koliko je instrumenata ne bas jasnog porekla medju nasim muzicarima po ovim afirmiranim aktivnim nasim bendovima... (ne mislim na estradu i pink, nego na ove ostale)
BTW nisam ni za svoj G&L vise siguran odakle vodi poreklo

BTW nisam ni za svoj G&L vise siguran odakle vodi poreklo

više strana no na @sinisake temu o kupovini magicnog drivea( za sada)!nemanjavelimirovic wrote:Well...shta reci...a i narokali smo dosta stranaxspaceman wrote:the end ?![]()

rekao sam ...za sada!sinisake wrote:E, jbg...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma opushteno...necu da se skenjavam imam i uporedo sto cuda i ovako, pa shta sad...idemo dalje! ...sinisake wrote:E, jbg...

Hahaha... Takmicenje se nastavlja...SAD IZMISLJAM - Ej, sad mi je rekao da moze za peavey-a 1:1 menjaza...!više strana no na @sinisake temu o kupovini magicnog drivea( za sada)!

zezam se naravno ....

Sirac, sta Cacani znaju sto mi ne znamo??? 

- sirac-šunka
- vragolan
On topic:
Sto mu ne ponudis sve tri gitare?
Cisto gomilamo postove, da ne pobedi Sinisa
Off topic: Ne bih ovde o tome...

Pa imas PP, daj te pikanterije, pa da rasirim pricu medju ovdasnjim muzikantima...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa to ne bih bash...navikao sam da imam dve...ma ne vredi sad...meni je entuzijazam izlapeo oko ove gitare (jebalo me je to 3 dana - te ovo te ono natezanje i svashta i posle ta njegova odluka i ja izgubio volju - takav sam u vezi kupovine...) i eto to je to...sirac-šunka wrote:On topic:

- Rocket Roll
Da citiram jedan dobro obavešten izvor: "SVE te gitare što ih vidiš na televiziji..."sirac-šunka wrote:Mislim da bi se Rocket i mnogi na forumu (osim ovih clanova iz Cacka) iznenadili koliko je instrumenata ne bas jasnog porekla medju nasim muzicarima po ovim afirmiranim aktivnim nasim bendovima...
- sirac-šunka
- vragolan
Eto i nije neka misterija, kao sto sam sumnjao...