Ovako bih zeleo Danilu bradonji.avi saucesnika u zlocinu. Nemoj ja bre tamo da vam dolazim.

P.S. Nema, ovaj nema tu pedala djeco moja

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Izvini cika Dersu, necemo nikad vise... A ni manjeDersu Uzala wrote:P.S. Nema, ovaj nema tu pedala deco.
Derszucration ?Dersu Uzala wrote:More LP content. Obe gitare su LP.
Ovako bih zeleo Danilu bradonji.avi saucesnika u zlocinu. Nemoj ja bre tamo da vam dolazim.
Pazi, oni vec u ovom casu kako sviraju, odmerio se celik na junaka. Ovaj avi.bradonja i ekipa mu. U to ime, za bradonju. Hocu ovakav zvuk da imas. Axe Fx.Kill surf city wrote:Derszucration ?Dersu Uzala wrote:More LP content. Obe gitare su LP.
Izvalite preteche grand balerina u pozadini...fattwang wrote:Mladi Kiki - Strat glavonja
Nisu. To su Lokice Stefanovic ansomble.Cortex wrote: Izvalite preteche grand balerina u pozadini...
Lokice su tada bile velike zvezde da bi se pojavljivali iza Pilota.Dersu Uzala wrote: Nisu. To su Lokice Stefanovic ansomble.
Jeste li provalili kokoš kako je okačila kajš oko vrataBluesko wrote:YOUR ARGUMENT IS INVALID
Naravno da ubode.Solomoon wrote:ne volim ga uopste, ali ponekad i on ubode pravu stvar
pa da, one su uz Colu islefattwang wrote:Lokice su tada bile velike zvezde da bi se pojavljivali iza Pilota.Dersu Uzala wrote: Nisu. To su Lokice Stefanovic ansomble.
Nego šta, uz Čolu.Solomoon wrote: pa da, one su uz Colu isle
Rekao bih da je to argument ZA strata. Kao kalašljikov, puca iz blata.bancika wrote: * Jako bitno - Les Paul nikada necete videti na seljackoj svadbi ispod satora ili na pinku, dok su sve sanse da Strat hocete
ja isto, prva gitara squier strat..dobar je strat, neke stvari kao npr. sultans of swing ne mogu da zamislim na drugoj gitari, ali ipak les paul zvuk je unfuckablebancika wrote:Nekada sam bio vise za strat, cak mi je prva gitara (Squer) Strat, ali neke stvari su me vremenom naterale da promenim misljenje:
* Kvalitet Fenderu nikad nije bio visoko na listi prioriteta. Sa strat-om moze covek dosta da se zezne ako nema veliki izbor pa da nadje dobar primerak.
* Fender nije ulozio u razvoj ni dolar od 54te godine. Strat danas je isti kao sto je bio tada. Neko ce reci da ono sto je dobro ne treba menjati, ali ima dosta detalja gde jednostavno nisu dobri koliko mogu da budu. Ima mnogo boljih Strat gitara nego sto je Fender Strat.
* Jako bitno - Les Paul nikada necete videti na seljackoj svadbi ispod satora ili na pinku, dok su sve sanse da Strat hocete
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest