Devetke ili desetke
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Devetke ili desetke
iskuliraj brate, popi pivo...
Ja imam krajnje normalan odnos sa ljudima sa ovog foruma, sa nekima sam se i uzivo upoznao i zgotivio tako da ne znam o kakvim tenzijama pricas.bokicasa wrote:hm,zasto mi to radis,bacas me u takvu zelju da te posteno isprozivam,a necu vise da budem sajber ratnik i da se bavim tim pekmezarijama.Oko zica stvarno neam blage veze,uvek sam drndao d'addario,i hteo sam da mi neko samo kaze konkretno sta bi bilo ok za mene,ako je tebi glup moj post,ti nemoj da odgovaras?!?!?Moram da podelim ovo sa vama,ne znam da li je i kod vas tako,ali u proteklih ne znam,15tak dana,celo moje okruzenje je nervozno,gde god odem ima viska nervoze,na ovom forumu svaki dan neke prozivke i glupi postovi,evo sad i meni namenjen jedan..MUzzY wrote:Ako ti nista nije palo na pamet dok si (valjda) procitao vecinu postova u ovom topic-u onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Promeni instrument... batali muziku uopste...
Odnosi su zategnutiji kako na forumu tako i u mojoj svakodnevnici.Da li je to nesto do vremena ili je samo svima dosao neki ludi period.
on topic:jedino sto mislim da je problem je sto sam do sada imao 9ke uvek,pa ne znam da li je mozda malo prenaglo da idem odma na 11 ili da krenem na 10..
Mene tesko mozes da isprozivas osim ako mislis to da radis bez osnove.
Tvoje pitanje mi je bezvezno i moje je apsolutno pravo da ga prokomentarisem. Ne smatram da sam mnogo pogresio posto ova tema ima podosta ogovora na bas to tvoje pitanje. Ako tebi nije bezveze da ga postavis nije ni meni da ga prokomentarisem.
Hoces "konkretan odgovor" a u svakom postu ljudi navode koje su zice probali, sta sviraju, za sta im se cini da su bolje/losije itd...
sve si u pravu.
E,posle 10 mesecA ja konacno zamenih zice na geetri
Turiosam D` Addario,standard,za EB nisam im`o jos 150 djunti,a mrzelo me da cekam,pa uzeh ove.. I tako sam se opet vratio u svet ljudi koji mogu normalno da okinu flazolet i sviraju i akorde ispod 5. praga i tako te finese
e samo `tedoh da pitam,jel` bese normalno da mi E i A imaju onaj tupavi zvuk prvih par dana,dok se ne rastegnu ili sta vec... Znate o cemu pricam, onaj suntav zvuk,kao kad udaris u lim,tako nesh,meko,suntavo,tupavo...

Turiosam D` Addario,standard,za EB nisam im`o jos 150 djunti,a mrzelo me da cekam,pa uzeh ove.. I tako sam se opet vratio u svet ljudi koji mogu normalno da okinu flazolet i sviraju i akorde ispod 5. praga i tako te finese

- johnny_b_good
Jeste normalno je
.Ja sutra pazarim ernie ball 10 ako neko ima bolji savet nek kaze...

GHS? 
DR?
Drndario?
BlueSteel?

DR?

Drndario?

BlueSteel?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
MUzzY wrote:GHS?Ne
DR?Da
Drndario?Da
BlueSteel?Da
konkretno,danas idem da kupim zice,koje da kupim??
morao sam..
edit:uzimam elixir,1100 dinara u mix musicu,nemaju trenutno,ali kaze da ce biti u roku od 15 dana..strpicu se malo..
razlog sto sam zapeo za elixir je taj sto mi nekako mnogo duze traje taj zvuk novih zica,sto teze pucaju,sto je zvuk sa elixirom naspram drndaria i ostalih jeftinijih zica neuporediv...ne kaze se dzabe,kolko para tolko muzike..za akusticnu su 1700,a za elektricnu 1100..desetke.

morao sam..
edit:uzimam elixir,1100 dinara u mix musicu,nemaju trenutno,ali kaze da ce biti u roku od 15 dana..strpicu se malo..
razlog sto sam zapeo za elixir je taj sto mi nekako mnogo duze traje taj zvuk novih zica,sto teze pucaju,sto je zvuk sa elixirom naspram drndaria i ostalih jeftinijih zica neuporediv...ne kaze se dzabe,kolko para tolko muzike..za akusticnu su 1700,a za elektricnu 1100..desetke.
kupis zato dva drndarija za jednog elixira...
drndarijo je majka...
ps. koliko para toliko muzike? ask rory gallagher about mate
drndarijo je majka...
ps. koliko para toliko muzike? ask rory gallagher about mate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dobar je elixir, ali i on moze da pukne, pa zato je skup....A generalno ja i dalje zadovoljan sa Ernie Ball(s), mada i DUNLOP kada sam probao na telcu, veoma me je zadovoljio, jako su mekane i nekako lepo pevaju.... 

Jel uzimao neko od vas skoro D'addario pure nickel? Ne mogu da ih pronadjem, svuda su ih rasprodali 

- mislim_stvarno
Pogledaj predhodne dve stranice. 

Thnx, nisam primetio uopste, Duane jos okacio sliku 

- johnny_b_good
Ima li razlike u ceni ernie ball nickle i stainless steel?Koja je razlika u zvuku ?