Enivej, meni se amp ne dopada uopste
Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
iZotope RX, ako hoces da pokusas da nekako sredis to. Ili posalji meni audio fajl da vidim sta moze da se izvuce.
Plus kapiram da kosta "an arm and a leg..."
- Dersu Uzala
KOsta 1300$ baka glava. Cenim da bi je dobio 'preko veze' za ispod soma.
- Dersu Uzala
Ovaj baja je mozda i bolje odradio demo:
- Dersu Uzala
Ovi se neki pobise oko ovog pojacala na nekom drugom forumu. Jakom satro. Zapadnom. Pisanje.
Znaci veliki
za nas kao civilizovane.
Znaci veliki
ti Friedmani su overdrazesni nego malo zbunjuje koji mod odabrati kad se ako bi se kupovalo, nigde nema neki demo svega ili bar objasnjenje sta se dobija sa kojim modom
a lazem eo ima ovdije
http://friedmanamplification.com/produc ... fications/
http://friedmanamplification.com/produc ... fications/
- Dersu Uzala
Taj baja radi modove i za druga pojacala. Evo recimo ovaj primer (warning, no clean sounds here).
To je tube glava od 400$ baka. Ne znam koji mod je odradio Dave ali sljaka taj gain samo tako.
Aha, vidim sad da je BE/SAT mode odradjen, to je extra 550$ !?!
To je tube glava od 400$ baka. Ne znam koji mod je odradio Dave ali sljaka taj gain samo tako.
Aha, vidim sad da je BE/SAT mode odradjen, to je extra 550$ !?!
Lance uvek namesti sjajan zvuk.Dersu Uzala wrote:Ovaj baja je mozda i bolje odradio demo
Ja ne nađoh do sada ni jedan njegov demo gitara ili pojačala koji zvuči onako, svi su dojajni.
P.S. Super je to lova, nema dileme šta ti je činiti!
evo ga pink taco
- Dersu Uzala
Cek bre. Platis 400 kinti za ojacavalec a 550 kinti za modove?guv'nor wrote:Lance uvek namesti sjajan zvuk.Dersu Uzala wrote:Ovaj baja je mozda i bolje odradio demo
Ja ne nađoh do sada ni jedan njegov demo gitara ili pojačala koji zvuči onako, svi su dojajni.
P.S. Super je to lova, nema dileme šta ti je činiti!
Ma ja sam još uvek bio na Friedman-u (Pink Taco) i na ceni koju ti mož' da dobiješ (ono ispod soma baka).Dersu Uzala wrote:Cek bre. Platis 400 kinti za ojacavalec a 550 kinti za modove?
Nego, da se ne zezamo, ja d'imadem Mark ili kojim slučajem, nedobog™, Lonestar i Stiletto/TransAtlantic, ne bi se uopšte zezao sa tim glavicama. Eventualno bih skupljao pojačala iz polovine prošlog veka, onako čisto 'mesto nameštaja.
a taj Pink Taco je ono za nekog ko ima ampova svudj po kuci, ako se vec cashira za nesto od Friedmana onda bolje nesto u punoj velicini i snagi, dodushe to je i vishe baka al jbg 
Za Nemanju Velimirovica,matori posto si poznavalac telecastera trebao bi mi nacrt za telo ali da je u (mm) a ne u (in),naime nasao sam jako dobar i star komad mahagonija 500mmX400mmX50mm,pa sam odlucio da na CNC-u uradim telo za telca,odlucio sam se za standard,pa ako mozes pomozi mi sa projektom,pusti mi linkove gde ima da se nadje adekvatan file pa da to skinem!!!,nisam te kontaktirao preko telefona posto mislim da ce ova tenma dobro doci i drugima sa MF-a!!!ca!!!
P.S.:ja sam onaj lik koji je od tebe uzeo onog Ariona Delay,ako se secas!!!!pozz.!!!Co
P.S.:ja sam onaj lik koji je od tebe uzeo onog Ariona Delay,ako se secas!!!!pozz.!!!Co
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hm, ja nikad nisam pravio gitaru, tj sve poslove oko drvenarije ostavljam ljudima koji to znaju da rade.
Sigurno neko ima nacrt, pa nek postuje ovde...ili na PP
Sigurno neko ima nacrt, pa nek postuje ovde...ili na PP