odlicna stvar da zastitis duks od ogrebotina koje gitara moze da izazove...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
odlicna stvar da zastitis duks od ogrebotina koje gitara moze da izazove...
Kristijan wrote:Hahahaha, ovo me je podsetilo na reklamu za tada aktuelni album ko zna kog metal benda koju sam video u nekom časopisu pre mnogo godina, i koja je glasila:
"Viking metal! More epic than ever!"
Usput, ako iko ima ikakvu predstavu koji su se kraljevi furali s ovim sloganom, bio bih zahvalan za tu dragocenu informaciju
dweezil wrote:mislim da bI @sinisake imao puno toga da kaze o svojim iskustvima, i ogrebotinama i pukotinama na gitari. Kod njega je to bash uzelo maha.
konacno uputan odgovor.jbg ljudi dodjite da vam pokazem o cemu je rec,nema drugetHe bLuEsMaN wrote:I meni se to vidi
Isto cuvam gitaru,ali ne brinem,100% je do nekvalitetnog laka.
Kontam i ja.Ne znaci ljudi nije ogrebotina da se oguliuo lak nego vidi se jasno na crnom laku kao ogrebotina,bele crticefrkadela wrote:Eto, ja sam previdio taj detalj. Gotovo sigurno je od peškira. Nemoj je obmotavati ničim ili je zamotavaj u neki pamuk (uzmi staru pamučnu trenerku, majicu ili nešto slično).
Pa nisam ni mislio da se vidi drvo, nego one sitne crte. Koristi drugi materijal i to je to.johnny_b_good wrote:Kontam i ja.Ne znaci ljudi nije ogrebotina da se oguliuo lak nego vidi se jasno na crnom laku kao ogrebotina,bele crticefrkadela wrote:Eto, ja sam previdio taj detalj. Gotovo sigurno je od peškira. Nemoj je obmotavati ničim ili je zamotavaj u neki pamuk (uzmi staru pamučnu trenerku, majicu ili nešto slično).
...ok nema druge nego da ne umotavam...
ovo je najbolja tema do sadaGuitar_thrill wrote:aj da citiram tacno deo koji trebaGuitar_thrill wrote:johnny_b_good wrote:Jel to moguce da moze biti od duksa pri sviranju majice i to?
johnny_b_good wrote: pri sviranju majice.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest