Magneti??????
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Magneti??????
Plaši me ovaj, ima neke urokljive oči
Ko je to?

Ја сам урадио нешто мање амбициозно, погледао сам моје прве постовеCortex wrote:hteo sam da kliknem na svakog chlana foruma i da mu gledam prve postove kad se tek registrovao na forum

Bojim se da večeras neću spavati mirno, budiću se okupan znojem, lojem, gnojem i vrelim rastopljenim cerumenom.Kill surf city wrote:Moj tour menadzer.![]()
+1Kill surf city wrote:Nekro te cima nocas
- Dersu Uzala
nebojsak wrote:Zajebi, to sam i ja krenuo da radim pre nekog vremena, i onda sam stigao do Dersuovih prvih postova. New Order, Cure, Pet Shop Boys, pitanja kako da peva kao Morten Harket... sad me sramota kad mu pogledam avatar, sve skrećem pogled.Cortex wrote:da je, to je bash ideja koju sam imao i nikako da je sprovedem jer me mrzi, hteo sam da kliknem na svakog chlana foruma i da mu gledam prve postove kad se tek registrovao na forum i da ih ispishem u toj novoj temi hahaha, ideju sam dobio kad sam kopoajuci za nechim nabasao na Funkomatov post iz ne znam koje godine koji je bio preslikan kao da ga je Duane pisao kad se tek bio registrovao znachi brljiva klinka smajli xD i slichan stil pisanja i sve, metalika omiljeni bend jao ne secam se shta sve nisam video tamoDD

Na kraju uzeh SH-8. Koristio ga neko vreme u pacifiki dok nisam napravio lap stil i sad rže u njemu.sirac-šunka wrote:Ne ozbiljno, si našo magnet na kraju???

Dobar magnet.